Ha aktus után egyből fel szoktam kelni, hogy kimenjek vécére csökken a teherbeesés esélye?
Figyelt kérdés
Én kényelmetlenül érzem magam felpolcolt lábakkal, meg feküdni mozdulatlanul egy órát, mindig kimegyek a fürdőbe szeretkezés után, csökkentem ezzel az esélyeket?2008. máj. 21. 18:28
1/5 anonim válasza:
Elvileg így is meg kellene termékenyülnie, de ha már régóta próbálkoztok, akkor szerintem érdemes kivárni azt a 20percet a peteérés körül, nem kell mindig, csak abban a pár napban. Ismerek olyan párt, akiknek a "felpolcolós" módszer után sikerült a baba. Ennyi kényelmetlenséget ki lehet bírni az ügy érdekében! :)
2/5 anonim válasza:
igy is terhes leszel. de persze nagyobb az esélye ha ágyban maradsz. én 20. percig mindog ágyban maradok mert én utálom ha kifolyik. és igy kevesebb folyik ki.
3/5 anonim válasza:
Akkor egy cipőben járunk, de ne aggodj nem csökken az esélyed!
4/5 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok, de én sem gondolom, hogy ezen múlna ...
5/5 anonim válasza:
Én is csatlakozom hozzád:DD! Én is felszoktam kelni! De szerintem sem ezen mulik annyi idö alatt célba érnek a fickok:DD!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!