Anális aktus közben, ha nem használnak óvszert, lehetséges a teherbeesés?
Figyelt kérdés
2008. júl. 28. 23:04
2/17 anonim válasza:
Nem.Mivel a méhed nem a végbeledben van ezért nem eshetsz teherbe.
3/17 anonim válasza:
Nem lehetséges
ÉS nagyon szépen kérlek olvass el egy biológia könyvet
4/17 anonim válasza:
Dehogy lehetséges. Vagyis csak akkor, ha a pasi összekeveri a végbelet a vaginával :-D
5/17 anonim válasza:
csak akkor lehetséges, ha kicsorog az anyag és eggyel lejjebb folyik. :)
6/17 anonim válasza:
Ha már netezni tudsz, akkor elolvashatnál valóban pár biológia témájú anyagot, vagy megvárhatnád, amíg 7-8. osztályban tanítják a témát.
7/17 A kérdező kommentje:
hogy mennyi professzor van itt...arra nem gondoltok hogy ha mondjuk elsőre nem talál bele (ami szerintem teljesen elképzelhető..) és tegyük fel hogy már képződött előváladék, ami a hüvely közelébe kerülhet, akkor kész a baj...vagy legalábbis az esély megvan rá
2008. júl. 28. 23:49
8/17 anonim válasza:
Drágám kezdjük ott,hogy az análhoz szokták ajánlani a gumit és a sikosítót :) Másodszorra, csak beletalál a szíved választottja és azért elég ügyetlennek kell ahhoz lenni :)
9/17 anonim válasza:
Abban az esetben lehetseges a teherbeesés amennyiben a sperma nem csak a vegbeledbe megy, es hat lehetseges hogy a huvelybe is kerul mivel a ket "nyílás" ellége kozel helyezkedik el. es a hímvesszonek nem kell feltetlen a huvelybe hatolni hogy valaki teherbe essen. szoval igen szerintem igy lehetseges a teherbeesés.
10/17 anonim válasza:
Teljesen igaza van az elottem valaszolonak.
Igy is eshetsz teherbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!