A teherbeesés esélyét mennyire csökkenti, ha a nő van feleül az aktus befejezésekor?
Hát, jobb ha nem folyik ki belőled egyből a sperma. Ha babát szeretnétek inkább feküdj, egy kis pihi nem árt, maradj nyugton és ne pattanj föl egyből.
Szóval inkább jobb ha alul van a nő.
A spermák 2-3 napig élnek és keresik a petét...
Azért ajánlják, hogy a peteérés előtt 2 nappal már jó ha összebújtok, hogy legyen idejük a kicsikéknek a petét a beéréskor felkeresni.
Szóval őket nem érdekli a gravitáció.
Nyilván ha nagyja kifolyik kevesebb lesz belőle, de nálunk nem számított. Amika 2 éves
Igen. :-) Az esélyesek már az első ejakulácival bejutnak a méhszájon át a méhbe, onnan már nem folynak vissza. Nagyon jól úsznak árral szemben is, felfelé is. kb egy óra alatt eljutnak a tett színhelyére, a petevezetékbe, és ott várakoznak a petére, amíg az megérkezik. 2-3 napig biztosan életben maradnak ott, de néhány esetben akár egy hétig is.
Én aktus után azonnal felugrottam a párommal, és elmentünk zuhanyozni. Most mégis 25 hetes kismama vagyok. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!