Volt, aki feladta?
Letelt egy év... Közben volt egy missed, aztán 2 hónap Clostyl, mert nem lett utána pé-m. Most jönne az első inszemináció, amiből négyet lehet csinálni és a lombik.
Most úgy érzem elfogytam, nem akarom ezt tovább csinálni. Csalódtam ebben az egészben, egy negatív élménnyé nőtte ki magát az életemben. A férjemmel is van vita bőven... Persze nem pont emiatt, de nem segít rajtunk a dolog.
Ha most abbahagyom, később sem akarom újrakezdeni, mert sokkal kisebb lesz már az esély is és ugyan ezt újra...?
Volt, aki hosszú próbálkozás után teljesen feladta, végleg?
Köszöni a Férjem, 11 éve élünk boldog párkapcsolatban, szerencsére Ő egy fantasztikus ember, akit úgy tisztelek, szeretek, ahogy az rendjén van.
De sok az ostoba ember, Istenem... :)
Azért megkérdezném erről "a rózsaszín álomkapcsolatról"a férjedet is..
Szerencséje van,ha Őt tiszteled,ès normálisan beszélsz vele,nem úgy mint velünk!
Sok sikert a továbbiakhoz!
Ez nem rózsaszín álomkapcsolat, hanem egy igaz szerelem, ami a sírig kísér minket!
Ahogy titeket is sok keserűségből adódó rosszindulat. ;)
szerintem nem ugyanazt olvasod amit mi itt írunk lehet valami más oldalon vagy mert te magyarázod be magadnak hogy itt mindenki rosszindulatú gonoszlelkű holott csak a véleményüket mondják el és amíg nem kezdtél el ok nélkül kötekedni addig nem bántott senki!
Amúgy meg mi az hogy "ilyen áron nem..."
Én nekem 8 gyötrelmes év után lett meg a babám nekem is voltak mély pontok de sose kötekedtem azokkal akik csak segíteni akarnak...
Most hogy meg lett a babám abszolút úgy gondolom hogy megérte még "ilyen áron is"...
Ha ez a 7 spontán vetélés kellet ehhez a csöppséghez MEGÉRTE!
És nem kell reagálni mert most úgyis gonosz vagyok tudom mert te elkönyvelted csak azt nem értem mi a fenének kérdezgeted itt az embereket ha úgyis mindenki "gonosz beléd köt....
Lelehet érte pontozni le s@z arom!
én szerencsét kívántam neked próbáltalak kicsit derülátóbbá tenni de az a helyzet aki nem akarja azon nem lehet segíteni.
Na szevasz! (1-es,23-as,27-es)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!