Volt, aki feladta?

Figyelt kérdés

Letelt egy év... Közben volt egy missed, aztán 2 hónap Clostyl, mert nem lett utána pé-m. Most jönne az első inszemináció, amiből négyet lehet csinálni és a lombik.

Most úgy érzem elfogytam, nem akarom ezt tovább csinálni. Csalódtam ebben az egészben, egy negatív élménnyé nőtte ki magát az életemben. A férjemmel is van vita bőven... Persze nem pont emiatt, de nem segít rajtunk a dolog.

Ha most abbahagyom, később sem akarom újrakezdeni, mert sokkal kisebb lesz már az esély is és ugyan ezt újra...?

Volt, aki hosszú próbálkozás után teljesen feladta, végleg?

2014. máj. 13. 13:44
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
34%
Senkinek sem beteg a lelke vagy gonosz itt,de veled tuti nincs valami rendben,úgy reagálsz,mint egy 10éves akit megsértenek holott senki nem sértett meg csak tanácsot adott,meg kérdezett,ha ezen felkapod a vizet te jó ég mit élhet át a férjed...
2014. máj. 14. 15:59
 32/41 A kérdező kommentje:

Köszöni a Férjem, 11 éve élünk boldog párkapcsolatban, szerencsére Ő egy fantasztikus ember, akit úgy tisztelek, szeretek, ahogy az rendjén van.

De sok az ostoba ember, Istenem... :)

2014. máj. 14. 16:15
 33/41 anonim ***** válasza:
34%

Azért megkérdezném erről "a rózsaszín álomkapcsolatról"a férjedet is..

Szerencséje van,ha Őt tiszteled,ès normálisan beszélsz vele,nem úgy mint velünk!

Sok sikert a továbbiakhoz!

2014. máj. 14. 16:30
 34/41 anonim ***** válasza:
34%
Igen egy vagy az ostoba emberek közül...
2014. máj. 14. 16:44
 35/41 A kérdező kommentje:

Ez nem rózsaszín álomkapcsolat, hanem egy igaz szerelem, ami a sírig kísér minket!

Ahogy titeket is sok keserűségből adódó rosszindulat. ;)

2014. máj. 14. 16:49
 36/41 anonim ***** válasza:
71%
Komolyan mondom kezeltesd magad,sem irigy sem rosszindulatúak nem voltunk ,segíteni akart,tanácsot adtunk,te egy felfuvalkodott,infantilis,hisztis nőszemély vagy aki még az alapfogalmakkal sincs tisztában,kb 10 éves szinten van stílusban is,csak nem értem miért ír az ki kérdést aki ennyire képtelen tisztelettel beszélni a másik emberrel. Vizsgáltasd ki magad pszichológussal is,mert elég komoly okai vannak,hogy nem jön a baba. A másik ha nincs peteérésed mégis miért hiszed,hogy anélkül teherbe esel,vizsgáltasd ki mi az oka nem a tüneteket kell kezelni hanem a betegséget.nem tudom hány éves vagy de tudd,hogy 30 felett alapból nehezebb a teherbeesés,és minél idősebb a nő annál kevesebb az esély 40 felett pl már csak kéthavonta van peteérés.nem sírni kell meg nyavalyogni és a másikra mutogatni. A másik az,hogy tudom irigykedsz azokra akiknek csak úgy becsúszik,de akkor sem kell úgy beszélni róluk,hogy Ők meg aztán már rossz szülők stbstb. Nem tudom milyen a kapcsolatod a férjeddel,de ha vele is így beszélsz,Őt okolod akkor is ha te vagy a hibás nem lesz sírig tartó házasságod..Mindent jóindulatból írtam.
2014. máj. 14. 17:04
 37/41 anonim ***** válasza:
72%

szerintem nem ugyanazt olvasod amit mi itt írunk lehet valami más oldalon vagy mert te magyarázod be magadnak hogy itt mindenki rosszindulatú gonoszlelkű holott csak a véleményüket mondják el és amíg nem kezdtél el ok nélkül kötekedni addig nem bántott senki!

Amúgy meg mi az hogy "ilyen áron nem..."

Én nekem 8 gyötrelmes év után lett meg a babám nekem is voltak mély pontok de sose kötekedtem azokkal akik csak segíteni akarnak...

Most hogy meg lett a babám abszolút úgy gondolom hogy megérte még "ilyen áron is"...

Ha ez a 7 spontán vetélés kellet ehhez a csöppséghez MEGÉRTE!

És nem kell reagálni mert most úgyis gonosz vagyok tudom mert te elkönyvelted csak azt nem értem mi a fenének kérdezgeted itt az embereket ha úgyis mindenki "gonosz beléd köt....

Lelehet érte pontozni le s@z arom!

én szerencsét kívántam neked próbáltalak kicsit derülátóbbá tenni de az a helyzet aki nem akarja azon nem lehet segíteni.

Na szevasz! (1-es,23-as,27-es)

2014. máj. 14. 17:15
 38/41 A kérdező kommentje:
Jól szórakoztam, köszönöm! :D Pápá!
2014. máj. 14. 18:10
 39/41 anonim ***** válasza:
34%
Beteg vagy? Vagy csak simán hülye?
2014. máj. 14. 18:16
 40/41 A kérdező kommentje:
:)
2014. máj. 14. 18:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!