Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Missed ab után van aki feladta...

Missed ab után van aki feladta a próbálkozást?

Figyelt kérdés
Miért döntöttél így? Nehéz volt megszokni a gondolatot?
2010. nov. 25. 11:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Én feladtam. Fél évre. Addig tartott feldolgozni, és addig valóban úgy gondoltam, hogy én nem adom meg ennek még egyszer az esélyt.

Te is túl leszel rajta idővel, biztos nem fogod végleg feladni emiatt. Csak most nagyon nehéz, ha friss még az élmény.

2010. nov. 25. 11:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Már van egy gyönyörű babánk, és nem vagyunk már "mai fiatalok". Az orvosom szerint is a korom miatt ment el a baba. Ezért gondolkodunk erősen, hogy kitegyük-e magunkat újra ennek a traumának, vagy fogadjuk el, hogy egy gyerekünk lesz.
2010. nov. 25. 12:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, csak tudod, ha már egyszer benne volt egy pici a hasadban, utána már nagyon szeretnéd újra. Vagyis nálam így volt. Most, hogy belekóstoltál, ne csodáld, ha újra akarod idővel. Nem tudom hány éves vagy, de ha örültél ennek a babának aki most elment, akkor hagyj időt magadnak feldolgozni, utána pedig ha vágyol rá, vágjatok bele újra. Persze ha nem érzed azt az űrt amiről beszélek, akkor természetesen ne. :)
2010. nov. 25. 12:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem sajna méhenkívülim volt, meg kellett műteni és nagyon le voltam törve. Annyira beleléltem már magam.....

Féltem az újabb terhességtől, hogy én ezt mégegyszer nem élem túl...stb. Aztán persze , azt is elképzelhetetlennek tartottam, hogy gyermek nélkül éljek. 1 év múlva estem újra teherbe és lett egy gyönyörű kisfiam, aki már 2,5 éves. Most terveben van a kistesó és igyekszem pozitívan gondolkozni, nem arra gondolni, hogy baj lehet... 36 éves vagyok, így nem "halogathatom" sokáig a dolgot. Minden jót és fel a fejjel!

2010. nov. 25. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!