Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor kezdhetjuk a probalkozas...

Mikor kezdhetjuk a probalkozast ujbol?

Figyelt kérdés
junius kozepen volt missed ab.-om, eleg sokaig, tobb reezletben verezgettem utana, majd julius vegen volt egy altalam rendesnek velt menstruaciom. az orvos szerint jo varni 3 menstruaciotnyit es probalkozni, de mindenkinek mast mondanak, van aki egy menstruaciot kovetoen ajanlja a probalkozast, akkor most meddig varjunk?
2010. aug. 5. 08:23
 1/10 anonim ***** válasza:

mi fél éves szünetet tartunk és decemberben kezdünk újra próbálkozni januárban már élesben mert okt.-i babát szeretnénk mint a lányunk.

majd kiderül hogy lesz de most még semmiképp

egyébként teljesen jogos a három havi pihenő...

2010. aug. 5. 08:27
 2/10 A kérdező kommentje:
igen, szerintem is ok a harom honap, csak annyira ellentmondasososak a dolgok...szerettuk volna ha hamarabb osszejon, mert igy min. 2,5 ev lesz a gyerekek kozott
2010. aug. 5. 08:36
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekem spontán vetélésem volt műtéti befejezéssel. A dokim 3 hónapot mondott, azt követően elsőre összejött. :)

Szorítok Nektek!

2010. aug. 5. 08:38
 4/10 anonim ***** válasza:

mi is elöbb szerettünk volna ha ő élne akkor 28 hónap lenne köztük igy meg 3 év vagy kicsit több lesz...

evvan.

2010. aug. 5. 08:41
 5/10 eszo ***** válasza:

nekem júni elején volt vetélésem,,utána 3 hetes kontrollon voltam..ott már mindent rendben találtak..2 hónap pihenőidőt javasoltak..1,5 hónapot vártunk kb. azóta már 2* megjött..sajna még nem sikerült újra teherbe esnem..talán majd most!

Szerintem várd ki, hogy a doki mit mond! de 6 hónapot én biztos nem bírtam volna várni!

sok sikert és mielőbbi babásodást!!

2010. aug. 5. 08:50
 6/10 anonim ***** válasza:

legszivesebben én se várnék addig de elöbb nem szeretnék terhes lenni mert nem szeretnék nyáron szülni.. nekem nagyon bejött az ősz.

bár nem leszek nagyon kétségbe esve ha esetleg nov.ben összejön. ez csak irányadó meg élni is szeretnénk kicsit és most a férjemet támogatom a fogyókúrájában én is szeretnék 3-5 kg-ot fogyni az meg nem alkalmas úgy hogy rettegek nehogy most jöjjön a baba.

2010. aug. 5. 08:55
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem függ attól, hogy hány hetes terhesség szakadt meg, illetve hogy gyógyult fel az illető. Nekem kb. 9 hetesen halt el a magzatom, kb. 4 hétre rá megjött, 6 hétre kellett visszamenni kontrollra. Akkor a doki mindent rendben talált és azt mondta már lehet is próbálkozni. Még azon a héten összejött a baba, mert a következő menzim már nem jött meg, terhes lettem. Teljesen egészséges terhességem volt, lassan 2 éves a kisfiam.
2010. aug. 5. 09:19
 8/10 A kérdező kommentje:
koszi a biztato szavakat! nekem nem halt el szo szerint a baba, hanem nem jelent meg embrio/szivhang a 9 hetre sem, csak petezsak volt, de igy is megvizelt a dolog, mert szerettuk volna...aztan a muszeres kiurites mellett dontottunk, mert embrio nem volt, a petezsak egyre csak nott es en meg rosszul voltam egyfolytaban
2010. aug. 5. 10:10
 9/10 A kérdező kommentje:
bocs, megviselt
2010. aug. 5. 10:10
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is így voltam. Sem embrió, sem szikhólyag, de az üres petezsák csak nőtt. 9 hetes voltam a műtét napján. A doki 1/2 év kihagyást ajánlott, mi 4 hónapot vártunk, ami most járt le hónap elején. Vérzésemnek most kell megjönnie, aztán életbe lép a babprojekt.

Minden jót Neked!

2010. aug. 5. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!