Mikor kezdhetjuk a probalkozast ujbol?
mi fél éves szünetet tartunk és decemberben kezdünk újra próbálkozni januárban már élesben mert okt.-i babát szeretnénk mint a lányunk.
majd kiderül hogy lesz de most még semmiképp
egyébként teljesen jogos a három havi pihenő...
Nekem spontán vetélésem volt műtéti befejezéssel. A dokim 3 hónapot mondott, azt követően elsőre összejött. :)
Szorítok Nektek!
mi is elöbb szerettünk volna ha ő élne akkor 28 hónap lenne köztük igy meg 3 év vagy kicsit több lesz...
evvan.
nekem júni elején volt vetélésem,,utána 3 hetes kontrollon voltam..ott már mindent rendben találtak..2 hónap pihenőidőt javasoltak..1,5 hónapot vártunk kb. azóta már 2* megjött..sajna még nem sikerült újra teherbe esnem..talán majd most!
Szerintem várd ki, hogy a doki mit mond! de 6 hónapot én biztos nem bírtam volna várni!
sok sikert és mielőbbi babásodást!!
legszivesebben én se várnék addig de elöbb nem szeretnék terhes lenni mert nem szeretnék nyáron szülni.. nekem nagyon bejött az ősz.
bár nem leszek nagyon kétségbe esve ha esetleg nov.ben összejön. ez csak irányadó meg élni is szeretnénk kicsit és most a férjemet támogatom a fogyókúrájában én is szeretnék 3-5 kg-ot fogyni az meg nem alkalmas úgy hogy rettegek nehogy most jöjjön a baba.
Szia!
Én is így voltam. Sem embrió, sem szikhólyag, de az üres petezsák csak nőtt. 9 hetes voltam a műtét napján. A doki 1/2 év kihagyást ajánlott, mi 4 hónapot vártunk, ami most járt le hónap elején. Vérzésemnek most kell megjönnie, aztán életbe lép a babprojekt.
Minden jót Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!