Babára várók! Megfordult a fejetekben, hogy feladjátok a próbálkozást?
Nem a szokásos rágörcsölést,meg azért,mert hallottátok,hogy akkor sikerült sokaknak,amikor feladták!
Szégyenlem magam,sokan sokadik lombik után is bizakodók,én meg 2 és fél után az összeomlás szélén vagyok,olyanokon gondolkodok,hogy talán jobb is így...
De hogyan gondolhatok ilyeneket,mi lesz,ha sikerül,de problémás lesz a gyerekem,vissza a feladónak?
A kapcsolatunk is rá fog menni...
Mit tegyek?
Szia!
Ne add fel, de a pároddal azért beszéld meg, meddig terjed a türelmetek.
Megértelek.
Én addig próbálom, amíg fizikailag alkalmasnak érzem rá magunkat.
Egy kistesóra vágyó sokadik lombikos
Köszönöm a válaszokat!
Az a helyzet,hogy a férjemnek mondták,hogy nagyon rossz a sperma minősége,lombik jöhet csak szóba...De én elolvastam mindent,sokan írták,hogy akár egy foggyulladás miatt is lehet,én megvettem mindent,amit itt és más fórumokon olvastam.Megmagyaráztam neki,hogy biztos csak a pénz miatt mondták a lombikot,hogy valahogyan tartsam benne a lelket,de megmérgezte a kapcsolatunkat...
Majd csak lesz valahogy,csak most még nagyon elkeseredett vagyok és nem akarom ,hogy ilyen rossz érzések társuljanak a babámhoz...
2. vagyok.
Nekünk 2. lombikkal sikerült az első egészséges baba sok kudarc után.
Életem végéig bánnám, ha most "fiatalon" nem tennék meg mindent azért, hogy legyen (legyenek) kistestvérek. Szerencsére a párom is ugyanígy gondolja.
Tudom, mekkora kudarc, ha nem sikerül, azt is, ha le kell mondanod egy babáról, vagy idő előtt veszted el. Viszont a szülés és a gyermeknevelés számomra az élet igazi értelmévé lett.
Kívánom mindenkinek, hogy tapasztalja - aki szeretné - az anyai boldogságot.
Ne adjátok fel a biológiai idő lejárta előtt, muszáj egymásba lelket öntenetek. Sajnos annak idején belénk sem a meddőségi lelki tanácsadó, (mert ott volt ilyen) öntött lelket, hanem a sok egymással történő beszélgetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!