Ki volt Babás úgy, hogy a nemvárt elött barnázott és feladta, hogy ez már mensi lesz, és mégis Baba volt?
Figyelt kérdés
2009. márc. 9. 13:20
1/8 anonim válasza:
a barátnőm-beágyazódás volt neki
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi!És a nemvárt elött mennyivel jelentkezett és hány napig tartott?Mikor derült ki,hogy mégis Baba?
2009. márc. 9. 13:33
3/8 anonim válasza:
Szia!
Én így voltam. Igaz csak 1 napig tartott a barnázás, és kevés is volt. Nem terveztünk babát, ezért vártam hogy megjöjjön. Nem jött. A barna folt után 2 nappal pozitiv lett a tesztem :)
4/8 anonim válasza:
Szia nekem csak annyi volt mikor elmentem wc-re és megtöröltem magam.Ez mensi előtti napon.
5/8 anonim válasza:
igen neki is barnázás(első vagyok)mensi előtt 3 nappal volt, s mondta is h meg fog jönni, ez volt csüt ön, s vas tesztelt pozitívat
6/8 anonim válasza:
Szia! Én így voltam, február 26-ra nem vártam és 22-től 3-4 napig de csak a wc papíron látszott a tisztasági betéten szinte nem. És már 26-án este halvány pozitívat teszteltem.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi csajok!Most kicsit vissza hoztátok a reményt!Ma vagyok a 24.napomon és van egy pici barnázásom,de ahogy az utolsó válaszoló írta csak a wc-papíron látszik és egy nap 1szer max 2szer.Nekem a mensi elött szokott ilyen lenni,de most azért volt furcsa mert szombaton volt egy-két csepp vérzésem.Hát ha az a beágyazódástól volt!Első Baba lenne és nagyon régóta várat már magára!Mégegyszer köszi mindenkinek!
2009. márc. 9. 15:03
8/8 anonim válasza:
Nekem a 28. napon volt barnázás egyszeri, de eléggé olyan volt a bugyim, másnap pozitívat teszteltem. :)
Erről blogot is írok, ha írsz privit, megírom a címét ha kíváncsi vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!