Aki mensi előtt barnázott, az amikor teherbe esett, akkor is barnázott?
Nem feltétlen van köze egymáshoz. Barátnőm pl. mindig barnázott,emlegette is,hogy biztos valami hormonális baja van! Elsőre összejött. Én sosem barnáztam, és nekem is elsőre.
Egyikünknek sem volt sem barnázás, sem vérzés,amikor babásak lettünk!
De olyan is van, akinél valami hormonális bajt jelent!
Köszönöm a válaszokat!
Kedves Első!Te voltál vele orvosnál?
Én mensi előtt 3 napig szoktam barnázni, amikor terhes lettem nem volt semmi!
De mivel a barnázás utalhat progeszteron hiányra,a dokim adott Utrogestant az első 12 hétben, hogy biztosan ne legyen baj.
Első vagyok.
Igen említettem orvosnak a rákszűrések alkalmával, de nem tulajdonított neki nagy jelentőséget.
Egyébként tényleg nem volt gond a teherbeesés szempontjából, mert ahogy elkezdtünk próbálkozni, a következő hónapban jött is a baba.
Veled mi van? Babát szeretnétek? Mik a jelek, ill. milyen jelek nincsenek, amik eddig voltak?
Szia!
Nekem általában szépek a görbéim.Alapjába véve nincs semmi panaszom,csak ez a barnázás,ami a mensit megelőzi.26-27naposak a ciklusaim és mindig időben megjön,sajnos.
Már több,mint egy éve próbálkozunk és most tervezem,hogy elmegyek a dokihoz kivizsgálásra.
Több,mint 2 éve volt egy vetélésem,ami művi befejezéssel végződött és már az is eszembe jutott,nem e ott csesztek el valamit,ami miatt nem jön a baba.
Már van egy 8éves fiam,ő a 4. hónapban összejött.
Már nagyon szeretnénk egy kistesót,sajnos eddig hiába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!