Kinek indult úgy a terhessége hogy barnázott és erősen görcsölt?
Figyelt kérdés
Élénk színű vér nincs, csak barna és nem sok, viszont iszonyat görcseim vannak, szinte csak feküdni bírok.
Köszi a válaszokat!
2011. máj. 16. 08:31
1/7 anonim válasza:
Orvos!A nagyon erős görcs nem jó!A barnázás lehet ártalmatlan ,de lehet gond is.
2/7 anonim válasza:
Nekem is ilyen volt és 2 napig tartott. Ha nem javul, menj el orvoshoz feltétlenül!
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi hogy válaszoltatok!
Kedves második, neked is ilyen volt, és terhes maradtál ?
2011. máj. 16. 08:44
4/7 A kérdező kommentje:
És azt nem írtam hogy szombaton és tegnap is halvány pozit teszteltem.
2011. máj. 16. 08:44
5/7 anonim válasza:
Második vagyok. Igen, terhes maradtam, de a 10. héten megállapították, hogy elhalt. Nem ez volt az oka, sokszor előfordul az esedéke napján a barnázás. Nálam valószínüleg progeszteronpótlás segített volna, de az akkori orvosom nem foglalkozott ezzel. Azóta is várjuk a kistesót, szeretnén ezt a hónapot már sikerrel zárni.....Szerintem menj el a dokihoz, lehet, hogy ad rá progeszteront (Duphaston, Utrogestan).
Sok sikert, boldog babavárást!
6/7 anonim válasza:
Minél előbb lásson orvos, mert valóban az erős görcs nagyon nem jó! Barnázás a hormonváltozásra utal, amit lehet, hogy elég kezelni gyógyszerrel, de ne várj vele, inkább védd ki a bajokat, vagy ha nincs, akkor hamarabb megnyugszol.
7/7 anonim válasza:
Gyorsan menj orvoshoz! Ha az orvosnak tudsz mutatni egy halvány pozitív tesztet, akkor már nem küldhet el! Kérj vérvizsgálatot és hormonpótlást, mert baj lehet az erős görcsökből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!