Letelt egy év... Közben volt egy missed, aztán 2 hónap Clostyl, mert nem lett utána pé-m. Most jönne az első inszemináció, amiből négyet lehet csinálni és a lombik.
Most úgy érzem elfogytam, nem akarom ezt tovább csinálni. Csalódtam ebben az egészben, egy negatív élménnyé nőtte ki magát az életemben. A férjemmel is van vita bőven... Persze nem pont emiatt, de nem segít rajtunk a dolog.
Ha most abbahagyom, később sem akarom újrakezdeni, mert sokkal kisebb lesz már az esély is és ugyan ezt újra...?
Volt, aki hosszú próbálkozás után teljesen feladta, végleg?
Én több mint 1 év után estem teherbe, 9 hetesen missed ab lett. :( Utána megint egy évig vártunk, mire sikerült (clostyval), vele is véreztem, de ő velünk maradt. Én a vetélés után egy évet adtam magunknak, hogy ha addig nem sikerül, akkor elindítjuk az örökbefogadást. Azt teljesen biztosan tudtam, hogy nem akarok gyerek nélkül élni. Megnyugtatott a tudat, hogy a férjemmel ezt megbeszéltük, és kitűztünk egy határidőt.
2014. máj. 13. 15:50
12/41 anonim válasza:
kérdező. sokaknak pont akkor jön össze amikor már végleg feladták. nagyon sok ilyen van...
2014. máj. 13. 16:17
13/41 anonim válasza:
Túl görcsösen akarod,úgy nem jön össze,nem kellenek hozzá varázslatok,lombik meg egyéb,ha egészségesek vagytok akkor összefog jönni, a baba tudja mikor kell érkezzen de ha ennyire rágörcsölsz meg már a mesterséges megterményekítésen és egyebeken gondolkozol az rég rossz.
2014. máj. 14. 06:50
14/41 anonim válasza:
Neked aztán szép stílusod van,miért nincs peteérésed? Gyógyszert szedtél? Talán az okot kéne kideríteni, a spontán peteérés meg azt jelenti,amikor máskor is bekövetkezik peteérés nem pont abban az időben amikor kéne,tehát nem a ciklus közepén.Nem úgy gondolom azok mennek lombikra akiknek természetes úton nem jön össze a gyerek,ezért mennek mesterséges megtermékenyítésre, de a baba azért is várathat magára mert túl görcsöli a nő,nem csak betegség miatt.
2014. máj. 14. 09:02
15/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm az "építő jellegű, csodás" hozzászólást!
2014. máj. 14. 09:23
16/41 anonim válasza:
Szívesen.
2014. máj. 14. 09:25
17/41 anonim válasza:
kedves kérdező,
egyáltalán nem kell a mesterséges megtermékenyítés, csak keress egy jó endokrinológust!
az, hogy nincs peteérés, hormonproblémára utalhat (ami a nődokik szerint normális érték, attól függetlenül még lehet gond, ami ezt megakadályozhatja), amit viszonylag könnyű kezelni :)
2014. máj. 14. 09:47
18/41 anonim válasza:
Mondjuk azèrt így viselkedni, mert spontán peteeres hiánya miatt nem jon a gyerek..
Ezt nagyon egyszerű orvosolni,sok embernek volt ilyen,segítettek,ès sikerült!(a Baratnomnek mindhárom igy)
Ennél sokkal rosszabb,bonyolultabb eu.problemaval küzdenek nők,akik nem adjak fel,es vegul sikerül!
Tenyleg jol írtad az elejen magadról a jellemzèst!(és talan nem is véletlenül nem leszel terhes..)
2014. máj. 14. 10:04
19/41 anonim válasza:
Kérdező azt kívánd másnak amit magadnak,és nézzél tükörbe mert a saját stílusoddal van a probléma.12 éves vagy? mert úgy viselkedsz.
2014. máj. 14. 10:29
20/41 A kérdező kommentje:
Azt kívánom másoknak, amit tőlük kapok!
Ha nem teszik a stílusom, ne reagálj, ne olvasd el, senki nem kérte!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!