Szerintetek a szervezetem gogyult meg?
Figyelt kérdés
Tavkapcsolatban elek, a parom kint dolgozik Nemetorszagban szoval csak ritkan vagyunk egyutt. Viszont marciusban egesz honapban itthon volt egeszsegugyi problemai miatt. Ebnol ertheto hogy egesz honapban egyutt voltunk volt hogy egy nap ketszer, haromszor is. Majd aprilis 2an megjott de eleg "erdekes" volt vagy hogy is fejezzem ki magam. Egyik nap sok volt masnap alig. Egyik nap egeszen sotet barna masnap teljes piros. Csinaltam ket tesztet az egyiket 10.en a masikat pedig 17.en. Mindketto negativ lett. De 16.an reggelre nagyon begorcsoltem, vakbel gyulladasra gyanakodott az orvosom de mivel a gyogyszer segitett igy azt mondta nem az.Husvet hetvegen itthon ismet voltunk egyutt. Ebben a honapban aprilis 30.an kellett volna h megjojjon de meg azota sem jott es nincs is jele. Ismet gorcsolok, de ugy mint amikor begorcsoltem nem pedig mintha megakarna jonni. Neha szokott hanyingerem lenni altalaban a cigitol de nehany eteltol is.2014. máj. 12. 11:32
1/3 anonim válasza:
Szóval már kb 2 hete késik és ebbe a hónapba még nem teszteltél??
2/3 A kérdező kommentje:
Pontosan
2014. máj. 12. 18:14
3/3 anonim válasza:
akkor vegyél egy tesztet és hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!