Fura mensim volt. Lehet, hogy így reagál a szervezetem a babára, mert végre összejött?
Figyelt kérdés
Eléggé rendszertelen a mensim, így nem tudom sajnos, hogy pontosan késik, vagy nem, vagy éppen hol tart a ciklusom. Hormonkontrollra járok fél évente, de minden rendben találtak a dokik (endo, nőgyógy). Már van egy gyermekem. 2 hete csináltam 1 tesztet, de negatív lett. Szombaton fura vérzésem volt, mert sötét bordós, barnás színe volt, kevés és nyúlós időnként. Tünetem nincs, csak annyit vettem észre, hogy bimbóudvaromban pici barna pöttyök lettek, amik az előző terhességemnél is volt. Kb 1-1,5 hónappal ezelőtt volt pár napos kevés barnázásom is.Szerintetek? Volt esetleg valakinek hasonló? Köszönöm a válaszokat előre is!2014. jan. 1. 23:06
1/1 anonim válasza:
Egy tesztet nyilván megér, bár szerintem nincs rá sok esély. Főleg a nyúlós mensi miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!