Első hónapunk nem jött össze. Hogy fog sikerülni akkor? Mit tanácsoltok?
Ugyan mar, konyorgom egy honapja nem sikerult te meg mar most olyan nagyon ra vagy gorcsolve mint aki evek ota probalkozik. Legyetek egyutt mikor jol esik es kesz. Ne parazd mar tul ennyire. Ismerosnek pl az elso baba elsore osszejott a masodik csak 4-5 honapra ra. A masiknak az elso 3 honapra a masodik becsuszott.
Kicsit vedd lazabban ne szamolgas, foelg h az elso baba ilyen gyorsan sikerult.
az első babára öt évet vártunk.
Tudom, nem jó hallani, de 1 hónap még semmi :) legyetek együtt, amikor szeretnétek, ne akkor, amikor termékeny napjaid vannak, és szerintem ennyi.
fel a fejjel, sikerülni fog :)
Ide azert nem jo kiírni ezt a kérdést,mert sokaknak az elso sem jon hosszú ideig.En is kérdeztem hasonlót par eve,volt akitől megkaptam örüljek,hogy mar van babam..
Megertelek abszolút,velem hasonló tortent.
Elso babával gyogyszer mellett lettem terhes,masodik menstruacio utolso napjan fogant,harmadik baba elso tervezett honapban,negyedik baba 12honap utan.Mar teljesen kivoltam,hogy valami baj tortent velem,de a kivizsgalasok alapjan minden tökéletes volt.Hiaba volt ovu teszt,hőmérő stb 1ev utan sikerült.
4terhessegbol 3gyermekem szuletett,most a 3.sikertelen probalkozos hónapon vagyunk tul.Most viszont mar tudom,türelmesnek kell lenni.
Az orvosom azt mondta:1ev az átlag,az nagyon jónak számít!Akkor voltam szerencsés,amikor elsőre sikerült,de ezek a ritkább esetek.
Sok sikert,csak türelem!(szerintem hagyjal el minden praktikát az elso hónapokban!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!