Mennyi esély van rá? Szerintetek sikerülni fog? Szerencse kell? Tapasztalatok kinek mennyi idő alatt jött össze?
Figyelt kérdés
Párommal el döntöttük babát szeretnénk és neki is láttunk vasárnap. Még van 25 napunk hogy össze hozzuk. Elvileg április 9 én kell eljönni a nemvárnapnak, tehét ha megjön akkor már csak 20 napunk van. Párom ugyan is külföldön dolgozik és 6 hetente jár haza. Szerintetek mennyi az esély hogy össze hozzuk ? ha ez alatt nem sikerül utána még várhatok még május végéig :(2014. márc. 27. 16:10
1/6 anonim válasza:
Nekünk a negyedik hónapban sikerült szóval ne keseredj el ha nem sikerül rögtön. Drukkolok!
2/6 anonim válasza:
Ez változó, nekem a kisfiam elsőre össze jött. Most a tesóra gyúrunk már 5 hónapja.. remélem nem várat sokáig magára.
3/6 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm, hát remélem össze jön mert 6 hetente jön majd haza férjem és azért 1 hét le akkor h össze hozzuk. Annyira szeretnénk. Sok sikert !
2014. márc. 27. 17:29
4/6 anonim válasza:
azért van esély. de biztos, h úgy szeretnél várandós lenni, h közben csak hathetente találkozol a pároddal?
5/6 A kérdező kommentje:
Igen, nem tart sokáig csak még össze nem szedjük a házra.De az idő megy és én se maradok örökre fiatal meg fel is kell nevelni a gyermeket.
2014. márc. 27. 18:03
6/6 anonim válasza:
4. vagyok
hát, abban is van igazság, amit mondasz, igen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!