Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tapasztalatok? Mennyi esély a...

Tapasztalatok? Mennyi esély a babára?

Figyelt kérdés
mondjátok el ti is tapasztalataitokat nálatok, hogy volt. utolsó menszeszem dec.6. án volt, 22.én volt peteérésem vagyis aznap éreztem görcsöket, krémes folyásom volt. 21.én voltam együtt a párommal este. mennyi esély a babára? kevés volt az az egy alkalom? vagy nem volt jó az időzités? szivesen meghallgatnám más véleményét. nagyon szeretnénk egy kisfiút :)
2013. dec. 27. 19:33
 1/5 anonim ***** válasza:

A krémes folyás nem jelent pét. akkor általában inkább tojásfehérjéhez hasonló nyúlós nyák van.

Nekem sosem volt ilyenem:) ezért is ajánlom a ovu.tesztet.

a mensi első napjától számított (ált.) 14. napon v környékén lehet számítani az ovulációra, ha fiút akartok akkor pontosan az ovu napján legyetek együtt, mert a fiúk gyorsabbak:))

a 21.én elkaphattátok, szurkolok.

Nekem a 9. dpon már halvány pozi volt a teszt de a tutit csak a 10-12. en láttuk:) addig türelem, és szeressétek egymást:)

2013. dec. 27. 19:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha 22-én volt peteérésed, akkor jókor voltatok együtt és egy alkalom is elég
2013. dec. 27. 19:52
 3/5 A kérdező kommentje:
folyásom nem szokott lenni aznap volt csak és nyúlós is volt de fehéres szine volt. + a görcsök onnan gondoltam az ovut. nagyon remélem, hogy sikerül. köszönöm a válaszokat :)
2013. dec. 27. 20:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem vezetsz görbét?
2013. dec. 28. 10:20
 5/5 A kérdező kommentje:
nem :/
2013. dec. 28. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!