Rövid ideje próbálkozunk még, most annyira azt érzem, hogy ebben a hónapban sikerülni fog, volt köztetek aki így megérezte?
Köszi kedves masodik!
Igen,a baratnom 3eve jott egy ilyen történettel,hogy ő hó elejétől tudta sikerülni fog,ès 5 nap késès utan - teszttel,meg mindig érezte.ott is volt a kislánya:-)
Akkor értetlenül hallgattam,de most vmi ilyesmit érzek en is..
Ja es gratulalok!!
Szeptember óta próbálkozunk, eddig sosem éreztem, hogy sikerült volna egészen mostanáig. 2 napja valahogy azt érzem most sikerült. Jövőhétre nem várom, kíváncsi leszek.
A érzést nem tudom leírni, egyszerűen csak érzem, hogy már nem vagyok egyedül. Remélem nem lesz nagy pofára esés...
Kérlek írj majd mi lett! Drukkolok! :)
mikor egyutt voltunk en is ereztem ,hogy most sikerult.nem is vettem tesztet mert tudtam hogy terhes vagyok ,csak elmentem orvoshoz
es igazam volt.
Én tegnapra nem vártam, ma pozit teszteltem. Szinte biztos voltam benne, h 2 csík lesz. 3.baba, elsőre összejött. A másik két gyerekünkkel majd' egy évig próbálkoztunk. Többször is gondoltam közben, főleg az elsőnél, h na most tuti!, de persze mindig megjött. Viszont amikor tényleg terhes lettem, akkor egy teljesen más érzés volt bennem. Minden tünetem éppúgy megvolt, mint előző hónapokban is, de mind furább volt,gyanúsan fura. És most is ez van. Megéreztem, h másabb. Először azt hittem már csak bebeszélem magamnak, de nem.
De ha a hó eleje alatt a ciklus elején megéreznit érted, akkor én még olyat nem hallottam. Maximum azt, h eltervezték, és össze is jött, többször is. De szerintem ez nem megérzés, hanem szerencse, vagy jól passzolnak egymáshoz.
Gratulalok a pozi teszthez!
Drukkolok,hogy kedves masik válaszoló sikerrel járjàl!
Èn nekem 2 gyeremekem ugyanaznap szuletett,ugyanolyan csodás élmény volt mindkettő!Az első utàn azt hajtogattam olyan jó lenne megint átélni ugyanúgy,ès sikerült!Abban a hónapban ugy teszteltem nem várt elott 6nappal pozit délután,hogy tudtam ott lesz a csik!Pedig semmi kul.tunetem nem volt!Most ciklus elejen nyilvan nem tudok mire megèrzèseket alapozni,de valamiért 3napja elfogott az érzés,hogy ebben a honapban kismama leszek.Nincs ennek semmi különösebb oka,se "csodaszer" hogy sikerüljön csak valami ezt súgja.Termesztesen lehet,hogy nagyot fogok csalódni..
A férfiak mindig tudják! :) A férjem 2x mondta eddig nekem, hogy tuti terhes vagy, és mindkétszer az voltam. Igaz, az első alkalommal méhen kívüli volt, eltávolították a petevezetékem. Az első próbálkozós hónapban azt éreztem, hogy sikerült. Írtam is ki én is egy ugyanilyen kérdést akkor ide. Nemvárt előtt 4 nappal pozit teszteltem. De már kb fél időtől biztos voltam benne, hogy összehoztuk a tesót. Mert van már egy kisfiunk, akire 2 évet vártunk. :) Majd 3,5 év védekezés nélkül, úgy lett egy méhen kívülim. Aztán egy petevezetékkel meg egyetlen hónap alatt összehoztunk egy babót. :) Érdekes az élet...
7 hetes vagyok most.
Kedves utolsó!
Gratulalok!!!Nem semmi,hogy pont így ès most sikerült!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!