Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Rövid ideje próbálkozunk még,...

Rövid ideje próbálkozunk még, most annyira azt érzem, hogy ebben a hónapban sikerülni fog, volt köztetek aki így megérezte?

Figyelt kérdés
Mâr van gyermekem,nâla nem volt ilyen megérzésem,de most valamièrt igen.Csak érdekelne ki az aki esetleg hasonlót érzett,ês tènyleg úgy lett!
2014. ápr. 11. 09:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Nekünk ez az első hónap,hogy próbálkozunk a babával,a mesimet 04.04-re nem vártam nem is jött,07-én volt egy olyan érzésem egész nap,hogy terhes vagyok,párom hozott tesztet délután megcsináltam és pozitív lett délutáni pisisből,rá 2 napra reggeliből is csináltam egyet ismét pozitív,holnap délután megyek az orvoshoz már nagyon kíváncsi vagyok és nagyon izgulok! :)

2014. ápr. 13. 16:20
 12/13 A kérdező kommentje:
Kepzeljetek el,ma halvany pozitívat teszteltem!Remelem szepen erősödni fog!!
2014. ápr. 30. 14:24
 13/13 anonim ***** válasza:
DRUKK!!!!!
2014. máj. 1. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!