Megnéznétek a tesztem? (lent)
Figyelt kérdés
Ma reggel 10.dpo-n csináltam. Tudom,tudom, hogy még ilyenkor minek, de olyan mintha nagyon enyhe görcsben lenne jópárszor az alhasam napok óta, plusz mellem feszül, bimbóim érzékenyek. Kicsit játszottam a telefonnal, mert annyira halvány élőben is, hogy muszáj volt változtatni rajta, képen semmi sem látszik még.
Szerintetek ez halvány pozi, vagy himás/szellemcsík/negatív?
2014. máj. 5. 13:43
11/39 anonim válasza:
Én látok 2 csíkot:D Drukk :)2 nap múlva tesztelj és írd meg mi lett!:)
12/39 A kérdező kommentje:
Azért érdekes, mert 5 percen belül jött ki. És még most is látom, pedig sok negatív teszten túl vagyok, azokat bárhogy forgathattam a fényben, tök fehérek voltak. Köszönöm a bejelölést rajta, és a drukkolást. :) Annak is köszönöm, aki negatívat írt, hiszen hozzáadta a véleményét a képekhez, így legalább a realitás talaján tudok maradni, nem bízom el magam, hogy "ebből még lehet valami". :-)
2014. máj. 5. 17:12
14/39 A kérdező kommentje:
Mármint az alsó a reggeli, amivel indítottam a kérdést, a felső az esti.
2014. máj. 5. 17:53
15/39 anonim válasza:
Szerintem elég biztatóak a tesztek. :-)
Tudnál olyan képet feltenni ami normál módban van fotózva? Szeretném összehasonlítani az enyémmel. Nekem is ma lett először halvány csíkos tesztem. Köszönöm!
16/39 anonim válasza:
Ez bezony halvány pozi! Az ilyen tesztem ficánkol a pocakban most. 34 hkm :)
17/39 anonim válasza:
Ja és nekem is mindig a késő délutáni tesztem volt erősebb, sosem a reggeli :)
18/39 A kérdező kommentje:
2014. máj. 5. 18:32
19/39 anonim válasza:
Köszönöm, hogy megmutattad! Én is mindjárt belinkelem az enyémet. Szorítok Neked! Majd jelentkezz hogy állsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!