Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a tesztem? (lent)

Megnéznétek a tesztem? (lent)

Figyelt kérdés

Ma reggel 10.dpo-n csináltam. Tudom,tudom, hogy még ilyenkor minek, de olyan mintha nagyon enyhe görcsben lenne jópárszor az alhasam napok óta, plusz mellem feszül, bimbóim érzékenyek. Kicsit játszottam a telefonnal, mert annyira halvány élőben is, hogy muszáj volt változtatni rajta, képen semmi sem látszik még.

Szerintetek ez halvány pozi, vagy himás/szellemcsík/negatív?

2014. máj. 5. 13:43
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%
Én látok 2 csíkot:D Drukk :)2 nap múlva tesztelj és írd meg mi lett!:)
2014. máj. 5. 17:04
 12/39 A kérdező kommentje:
Azért érdekes, mert 5 percen belül jött ki. És még most is látom, pedig sok negatív teszten túl vagyok, azokat bárhogy forgathattam a fényben, tök fehérek voltak. Köszönöm a bejelölést rajta, és a drukkolást. :) Annak is köszönöm, aki negatívat írt, hiszen hozzáadta a véleményét a képekhez, így legalább a realitás talaján tudok maradni, nem bízom el magam, hogy "ebből még lehet valami". :-)
2014. máj. 5. 17:12
 13/39 A kérdező kommentje:

Ez mai teszt, most csináltam fél6kor...

[link]

2014. máj. 5. 17:52
 14/39 A kérdező kommentje:
Mármint az alsó a reggeli, amivel indítottam a kérdést, a felső az esti.
2014. máj. 5. 17:53
 15/39 anonim ***** válasza:

Szerintem elég biztatóak a tesztek. :-)

Tudnál olyan képet feltenni ami normál módban van fotózva? Szeretném összehasonlítani az enyémmel. Nekem is ma lett először halvány csíkos tesztem. Köszönöm!

2014. máj. 5. 18:21
 16/39 anonim ***** válasza:
100%
Ez bezony halvány pozi! Az ilyen tesztem ficánkol a pocakban most. 34 hkm :)
2014. máj. 5. 18:25
 17/39 anonim ***** válasza:
Ja és nekem is mindig a késő délutáni tesztem volt erősebb, sosem a reggeli :)
2014. máj. 5. 18:26
 18/39 A kérdező kommentje:

Szinte nem is látszik fotón, eddig azért nem töltöttem így fel. De itt van, tessék. :)

[link]

2014. máj. 5. 18:32
 19/39 anonim ***** válasza:
Köszönöm, hogy megmutattad! Én is mindjárt belinkelem az enyémet. Szorítok Neked! Majd jelentkezz hogy állsz!
2014. máj. 5. 20:37
 20/39 anonim ***** válasza:
2014. máj. 5. 20:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!