Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a tesztem?

Megnéznétek a tesztem?

Figyelt kérdés

Igazából megjött rendesen, de napok óta rosszul érzem magam és barnázok, pedig már nem kéne, ezért csináltam egy tesztet.

[link]

[link]

2014. márc. 8. 11:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Teljesen egyértelműen negatív.

Nem is értem, hogy ha megjött rendesen, akkor miért gyanakszol terhességre. A rosszullétnek millió oka lehet még.

2014. márc. 8. 11:22
 2/12 anonim ***** válasza:
21%
mintaha latnek egy halvany masodik csikot
2014. márc. 8. 11:25
 3/12 anonim ***** válasza:
Ez teljesen negativ és meg is jött. Nem tudom, hogy sajnalod-e, de itt most nincs baba. Ha sajnalod, ne busulj, majd legkozelebb. :)
2014. márc. 8. 11:34
 4/12 anonim ***** válasza:
Ez negatív.
2014. márc. 8. 11:37
 5/12 A kérdező kommentje:
Persze tudom, hogy ezer más oka is lehet. Főleg, hogy kicsit stresszesek a napjaim, igazából a barnázás miatt csináltam, mivel ez a 9. napom, és már rég nem kéne.
2014. márc. 8. 11:44
 6/12 anonim ***** válasza:

Én is azt mondom, hogy mintha... De szerintem, magamból kiindulva, mivel már volt egy missedem, ha mensi után fel is bennem a gyanú, mindig "örülök", hogy mégsem baba, mert egy vérzéssel kezdődő terhesség nem biztos, hogy jó omen, persze vannak kivételek is.

Kívánom, hogy legyen baba és szülessen egészséges gyermeked. Ha most nem Őt látjuk a teszten szerintem ne bánd, már itt az új hónap és esély vele. ;)

2014. márc. 8. 11:44
 7/12 anonim ***** válasza:

6-os vagyok. Nekem is volt ilyen barnázásom mensi után.

Hormon gond, nekem pl. nincs pé-m. Most kezdte kezelni az orvosom gyógyszerrel.

Neked néztek már hormon labort?

2014. márc. 8. 11:46
 8/12 A kérdező kommentje:
Annyit tudok, hogy autoimmun thyreoditisem van (amire szedek gyógyszert), ill. a legutóbbi kontrollnál kiderült, hogy magas egy kicsit prolaktinom.
2014. márc. 8. 11:50
 9/12 anonim ***** válasza:

A prolaktin nem jó, ha magas, nehezíti a teherbe esést.

6-os voltam.

2014. márc. 8. 12:04
 10/12 A kérdező kommentje:
3 héttel az aktus után, ha baba lenne, teljesen pozinak kellene lennie, nem?
2014. márc. 8. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!