Megneznetek a tesztem? X-epile
Sziasztok. Ma teszteltem es mielott letelt volna a megadott ido zsebrevagtam mert kopogtak.par perc utan neztem meg ujra es latni rajt egy halvany rozaszinu vonalat de szerintem nem ott ahol kene.kozelebb van a controlhoz szerintem.koran teszteltem de mar nem birtam varni.
hogy lehet ide kepet feltolteni????
Jobb lenne,ha az egész tesztcsík a képen lenne.
Megnéztem a saját tesztemet, és a pozitív csík pont a kontroll és a ragasztás között van félúton. Mennyire korán teszteltél?
Szerintem nagyon a control mellett van...na de tesztelek kesobb reggelivel.tunetem van jopar mint mellbe nyilalas,elotej (ezen mondjuk meglepodtem hogy ilyen koran)derek,has szurka es enyhe mindjart megjon erzes,fejfajas(nem vagyok fejfajos)enyhe emelyges,ketszer hasmars minden okolhato etel,ital nelkul es nem egymas utan.par napja pocak szurival kezdodott aztan jott szepen sorban a tobbi.
tudom hogy varni kene meg de hat olyan nehez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!