Megneznetek a tesztem? X-epile
Sziasztok. Ma teszteltem es mielott letelt volna a megadott ido zsebrevagtam mert kopogtak.par perc utan neztem meg ujra es latni rajt egy halvany rozaszinu vonalat de szerintem nem ott ahol kene.kozelebb van a controlhoz szerintem.koran teszteltem de mar nem birtam varni.
hogy lehet ide kepet feltolteni????
Koszonom szepen.
megprobalok varni par napot.
Pozitív lenne, ha jó helyen lenne a 2. csík. Nem ott van a helye, szerintem hibás a teszt.
Azonkívül drukkolok! Majd írj...
Miki meg sehol.de miert nem tudok egyertelmuen pozit vagy negat tesztelni??tok szerencsetlennek erzem magam.ez szerintetek??meg tegnapi teszt de nekem olyan elmosodottnak tunik es szerintem ha rajt van a teteje is akkor nagyon a szelen van az a vekony kos csikocska.viszont rozsaszinu...
ajjj, ne őrülj már meg!
Minek szétszedni azt a tesztet! Ha van ott valami, úgyis kimutatja, ha meg nincs akkor hiába szeded szét, és forgatod össze-vissza!
Különben is még csak most kéne megjönnie! 1-2 nap csúszás belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!