Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megneznetek a tesztem? X-epile

Megneznetek a tesztem? X-epile

Figyelt kérdés

Sziasztok. Ma teszteltem es mielott letelt volna a megadott ido zsebrevagtam mert kopogtak.par perc utan neztem meg ujra es latni rajt egy halvany rozaszinu vonalat de szerintem nem ott ahol kene.kozelebb van a controlhoz szerintem.koran teszteltem de mar nem birtam varni.

hogy lehet ide kepet feltolteni????

2014. márc. 1. 14:20
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen.

megprobalok varni par napot.

2014. márc. 1. 15:40
 12/20 anonim ***** válasza:
ezen nincs semmi!
2014. márc. 1. 15:43
 13/20 anonim ***** válasza:
szerintem csinálj egy új tesztet, lehetőleg ne a szar xepilt
2014. márc. 1. 17:26
 14/20 anonim ***** válasza:
csinálj másikat, lehet csak hibás a teszt.én látoma mit mondasz, de közel van a kontrollhoz, a negatívon is ott van de ugyanúgy közel van,szerintem csak rossz a teszt
2014. márc. 1. 20:42
 15/20 anonim ***** válasza:
Még várj pár napot de egyébként az x-epile teszt megbízható nekem mindkétszer terhességet mutatott.
2014. márc. 2. 12:40
 16/20 A kérdező kommentje:
Varok par napot.bizom a tunetekben :) igyekszem holnap nem gyogyszertarba rohanni.csak olyan nehez megallni...
2014. márc. 2. 14:11
 17/20 anonim ***** válasza:

Pozitív lenne, ha jó helyen lenne a 2. csík. Nem ott van a helye, szerintem hibás a teszt.

Azonkívül drukkolok! Majd írj...

2014. márc. 2. 15:00
 18/20 A kérdező kommentje:
ma nem bírtam magammal.miután elvittem nagyfiam a suliba vettem egy tesztet.hazaérve el is lőttem.nega lett.ezt már biztosra veszem mert a gabriel eddig mindig kimutatta már ilyenkor és nem reggeli elsőből.max kellemeset csalódok ha mégsem jön meg.
2014. márc. 4. 10:39
 19/20 A kérdező kommentje:

[link]

Miki meg sehol.de miert nem tudok egyertelmuen pozit vagy negat tesztelni??tok szerencsetlennek erzem magam.ez szerintetek??meg tegnapi teszt de nekem olyan elmosodottnak tunik es szerintem ha rajt van a teteje is akkor nagyon a szelen van az a vekony kos csikocska.viszont rozsaszinu...

2014. márc. 5. 13:18
 20/20 anonim ***** válasza:

ajjj, ne őrülj már meg!

Minek szétszedni azt a tesztet! Ha van ott valami, úgyis kimutatja, ha meg nincs akkor hiába szeded szét, és forgatod össze-vissza!

Különben is még csak most kéne megjönnie! 1-2 nap csúszás belefér.

2014. márc. 5. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!