Picsusz kérdése:
Légyszi megnéznétek a tesztem? Fontos!
Figyelt kérdés
Most csináltam du.-i vizeletből.Én határozottan látom a 2.csíkot,a párom is,csak még elég halvány.3 napi késéssel készült.Kezdhetek reménykedni szerintetek?3 éve várunk a babára. [link] 2014. ápr. 10. 16:31
2/32 anonim válasza:
Én is határozottan látom!
Holnap reggeliből tesztelj újra, addig halványan gratulálok ;)
4/32 A kérdező kommentje:
Persze mindenképp tesztelek reggel,de el se hiszem,hogy 3 év után ennyit is látok.Soha nem volt még ilyen!Rendesen remegek az izgatottságtól.De ugye ennek holnapra erősödnie kell?
2014. ápr. 10. 16:40
6/32 anonim válasza:
Kétnaponta duplázódik a HCG úgy tudom, de szerintem erősebb lesz a reggeli csík (koncentráltabb a vizelet).
Teljesen érthető az izgatottságod! :))
7/32 anonim válasza:
Gyönyörű,egyértelmű pozi teszt!Erosodni fog 2naponta a csik,megy a drukk!
3 êv?huha,elhiszem hogy hatalmas az örömed:-))
8/32 A kérdező kommentje:
Jaj,köszönöm mindenkinek.Annyira vártam,hogy írjatok :) Tényleg még nem hiszem el ezt az egészet.Annyi csalódás,fájdalom után,életem első igaz halvány,de 2.csíkja.Nem is tudom,hogy jutott eszembe,hogy du.teszteljek.3 napja késik,pár napja érzek petefészek szurkálásokat,hol az egyik,hol a második oldalon,ma meg olyan fáradt voltam,ezért gondoltam,hogy csinálok egy tesztet,de nem is mertem reménykedni.De mikor 1 perc után megláttam a csíkot,Istenem azt hittem elájulok :)
2014. ápr. 10. 16:56
9/32 anonim válasza:
Pozitiv :-) De azert jelentkezz holnap is :-)
10/32 anonim válasza:
Gratulálok! Olyan jó olvasni az örömöd! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!