Picsusz kérdése:
Légyszi megnéznétek a tesztem? Fontos!
Figyelt kérdés
Most csináltam du.-i vizeletből.Én határozottan látom a 2.csíkot,a párom is,csak még elég halvány.3 napi késéssel készült.Kezdhetek reménykedni szerintetek?3 éve várunk a babára. [link] 2014. ápr. 10. 16:31
11/32 A kérdező kommentje:
Mindenképpen írok holnap.Köszönöm a biztatást.Jaj már csak attól félek,hogy nehogy holnapra meg ne legyen semmi.Ha netalántán valami baj lenne,akkor véreznem is kellene nem?Csak úgy nem megy el a baba,semmi tünet nélkül?Jaj,már tiszta hülye vagyok,csak annyira örülök,hogy nem akarom,hogy ez véget érjen.
2014. ápr. 10. 17:14
12/32 anonim válasza:
Nekem is nagyon halvány volt 3 napos késéssel, most 32 hetes kismama vagyok! Gratulálok!
13/32 A kérdező kommentje:
Gratulálok neked,remélem nekem is így lesz.Medi lab-os teszttel csináltam.Szerintetek megbízható?
2014. ápr. 10. 17:26
15/32 anonim válasza:
Innentől kezdve csak pozitívan!!!
16/32 anonim válasza:
Nekem volt olyan,hogy teszteltem ugyan ilyen halvány csík masnap semmi. Mégse jött meg egy hèt múlva mentem orvoshoz és ott volt a fiam aki most már 8 hónapos:-)
Szorítok nektek.
18/32 anonim válasza:
Gratulálok, látom én is halványan! :)
Holnap mesélj, hogy erősebbet teszteltél-e. ;)
19/32 A kérdező kommentje:
Sziasztok.Egész este alig bírtam aludni,olyan izgatott voltam.Megcsináltam a reggeli tesztet: [link]
Ezen már szépen látni a 2.csíkot,úgyhogy megnyugodtam.Csak nem hibás 2 teszt is,és itt van velünk a baba.Köszönöm mindenkinek aki írt nekem,sokat segítettetek.
2014. ápr. 11. 05:31
20/32 anonim válasza:
Gratulálok,boldog babavarast!Nagyon orulok neked:-)
Csak kíváncsiságból megkerdezhetem,volt vmi másképp,hogy 3 ev utan most sikerült?(teák,vitamin,ovu teszt stb ilyesmire gondolok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!