Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok! Ki nem várja május 8-ára?

Lányok! Ki nem várja május 8-ára?

Figyelt kérdés
Mert én nagyon nem :)
2014. máj. 5. 11:37
1 2 3 4 5 6
 31/58 A kérdező kommentje:
Hat en is kivancsi vagyok hogy mi lesz...de probalom nem beleelni magam semmibe nehogy megint tul nagy legyen a csalodas.mar meg egy 2000 darabos puzzlehez is hozzafogtam csak h elussem a szabadidomet es ne kattogjak ezen :)
2014. máj. 7. 16:27
 32/58 anonim ***** válasza:

Kedves kèrdező. Ez az első hónapunk, hihetetlennek tartanám ha most összejönne.2hónap tisztulàsi hónapunk volt. Huu 2000db-os??? Atya ég. Nem semmi. Remélem előbb jön a baba, minthogy kiraknád. :-)

30-as. Légy türelmes, sokan írták itt, hogy belefáradnak, és egyszer csak feladjak, nem szószerint, hanem nem eröltetik. Le a kalappal, komolyan. Akik régóta próbálkoznak, türelmesnek kell lennünk.

28-as voltam. Jaa cici szúràs pici volt, jelent valamit?

Szép estét. Jelentkezem mindenkepp. Remelem ti is. :-)

2014. máj. 7. 18:11
 33/58 Kattyi válasza:
Puzzlen mar en is gondolodtam :-) sajnos nekem tul sok a szabadidom,4 honapja nem dolgozom :-( van mar egy 6 eves nagylanyunk de o szinte egesz nap suliba van.nektek elso baba?evek utan biztos bele lehet faradni,remeljjk nekunk nem kell addig varni ;-)
2014. máj. 7. 20:31
 34/58 A kérdező kommentje:
Kedves 28-as nagyon aranyos vagy.es persze mindannyian.nagyon jo ennyi pozitiv biztatast hallani. En is remelem h a baba megelozi a puzzlet :D nekunk ez lenne az elso bébikénk és mar nagyon varjuk :)
2014. máj. 7. 20:56
 35/58 A kérdező kommentje:
nekünk ez a 8. hónapunk
2014. máj. 7. 21:15
 36/58 anonim ***** válasza:
4es vagyok! Nagyon drukkolok nektek. Én magamnál kizárnám a terhességet, bár 2 hete nem jön meg, de negatívok tesztek. Hát kíváncsi vagyok,hogy jövőhéten mit mond majd az orvos.
2014. máj. 8. 08:22
 37/58 Kattyi válasza:
En is drukkolok neked kedves 4es.Meg van remeny,a kislanyomnal csak a 10.-dik heten mutatta ki a teszt a terhesseget.Enis elkeztem ujbol bizni hogy lehet megis osszejott.Tegnap estere elmut a ciciduzzanat,es nagyon sokat szurkodja alul a hasam.Ilyenek sosem szoktak lenni.De boldog lennek ha osszejonne :-) Keves kerdezo nalad mi a mai helyzet?
2014. máj. 8. 08:37
 38/58 A kérdező kommentje:
Én is nagyon szorítok mindkettőtöknek. Nekem ugye ma kéne megjönnie.hát meg látjuk mi lesz... egy picit mintha fel lennék puffadva :( az igazat megvallva nem fűzök nagy reményket a mai hónaphoz sem :(
2014. máj. 8. 09:13
 39/58 anonim ***** válasza:

Tök jó, hogy ennyien drukkolkunk egymàsnak! Mindenkinek kitartàs.

Nekünk is első babuci. :-)))) Nekem fáj a hasam, derekam. Puffadok. Wc-re is sokat megyek, de elkezdtem teat inni, mert úgy több folyadèkot iszom. Erre fogom most. Viszont a gyógyszer tisztulàs utàn rendszertelenül jött meg. Hàt majd kiderül.

Szèp napot.

28-as voltam. 28éves vagyok. Ti? :-)

2014. máj. 8. 18:43
 40/58 anonim ***** válasza:
Én 4-es vagyok és 27 éves (én szed(t)em a fogamzásgátlót)! Én mindig hamar teherbe estem, kislányom pl az első hónapban egy aktusból született...
2014. máj. 9. 07:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!