Lányok! Ki nem várja május 8-ára?
Figyelt kérdés
Mert én nagyon nem :)2014. máj. 5. 11:37
21/58 A kérdező kommentje:
Nekem meg van 2 napom.egyebkent ti ragorcsoltok?mert en probalok nem ra gondolni de nem tudom mivel tereljem el a gondolataimat.szerintetek?
2014. máj. 6. 19:12
22/58 Kattyi válasza:
En az elejen nagyon ragorcsoltem,minden tunetet bebeszeltem magamnak.Mostmar lazabban veszem de nemtudok nem gondolni ra.De ez nem is csoda hiszen nem kis dologrol van szo.
23/58 A kérdező kommentje:
én pontosan ugyanígy vagyok vele.Nem mondhatom hogy annyira görcsölök hiszen ha együtt vagyunk akkor nem gondolok arra hogy most csak azért vagyunk együtt. de ,áskor sokat gondolok ré hogy mikor lesz már nekem is, pláne hogy körülöttem esküszöm mindenki babát vár.A legjobb barátnőm már a 4.hónapban van a másik meg hétfőn jelentette be hogy ő is babát vár.Örülök is nekik nagyon, de persze picit ott van bennem az irigység is, hiszen ugye nincs is ennél nagyobb vágyam. :) de csak eljön egyszer a mi időnk is :)
2014. máj. 6. 21:29
24/58 Kattyi válasza:
Teljesen megertelek.En mar evek ota vagyom egy pici babara,de a parom felt belevagni.Es most hogy vegre szeretne o is nagyon turelmetlen lettem.remellem minel hamarabb osszejon,drukkorok magunknak ;)
25/58 A kérdező kommentje:
Uuh mintha magamat latnal.az en parom is nagyon felt.egy evig tartott mire rajott hpgy mar o is szeretne, de persze nehogy az elet megadja... :)
2014. máj. 7. 06:41
26/58 Kattyi válasza:
Sikerulni fog :-) amugy tuneteid vannak?mikor tesztelsz?
27/58 A kérdező kommentje:
Semmilyen tünetem nincs.még mensis gorcseim se.se mellerzekenyseg ami ilyenkor mar szokott. Folyasom abszolut minimalis szinte nincs is.de lehet meg fog jönni mivel ma lelhebb ment a hőm 36,7-re.Nemtudom mikor teszteljek.lehet ha holnap nem jön meg megvárom még a hétvégét is...
2014. máj. 7. 10:42
28/58 anonim válasza:
Körülöttem is sokan szültek, vàrandósak. Egyik barátnőmnek is most sikerült 2-3èv után. Már nagyon szerették volna. Szerintem ahogy ismerem stresszes is lehetett. Nem jó ha rágörcsölünk, én is sokat gondolok arra, hogy de jó lesz ha màr lesz baba, az együttlétek se arra hangolódva mennek, hanem mert jólesik szeretjük egymàst. Drukkolok csajok. Én még nem tudom mikorcfogok tesztelni mert ugye nem rendszeres. A hasam fàjdogál, de lehet bemesélem magamnak. Türelmes vagyok, kívàrom a biztosabb időt. Mèèé türelmes vagyok!!:-)))
29/58 A kérdező kommentje:
28/28-as te kb mikorra nem varod? Miota probalkoztok?
2014. máj. 7. 14:56
30/58 Kattyi válasza:
De jo nektek hogy ilyen turelmesek vagyok.en sosem birom kivarni a nemvart napjat :-/ en ugy erzem hogy ez a honap sem volt sikeres :-( de azert meg remenykedek.koszi 28as enis drukkolok :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!