Hogy álltok lányok akik május 3-ra nem várják?
Figyelt kérdés
Mit éreztek, mik a tapasztalatok?2009. ápr. 24. 08:24
1/5 anonim válasza:
Nekem egyenlöre semmi. Május 2-re nem várom.hömet nem szoktam mérni,de ha most sem sikerült a baba akkor mérni fogom!
2/5 anonim válasza:
Én május 1-re nem várom. Itt a görbém:
Nektek van? Én se nagyon érzek semmit, csak krémes folyásom van, meg a mellbimbóm viszket.
Drukkolok Mindenkinek.
3/5 anonim válasza:
Én 04.30ra nem várom, itt a görbém:
Nekem szinte semmi tünetem nincsen, kicsit többször pisilek, krémes folyásom van és aluszékony vagyok. Amúgy semmi más, a mellem sem fáj.
4/5 anonim válasza:
Elsö vagyok. Nekem még annyi,hogy tegnap szurkált a petefészkem meg fel volt puffadva a hasam.
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem hogy mindannyiunk életében bekövetkezik a már várt kis csoda :))) Én leghamarabb majd csak 3-án tesztelek,mostmár kibírom addig, nem tesztelek előbb egy nappal sem mert már sokat csalódtam az elmúlt hónapokban. Sok sikert nektek is lányok!!!
2009. ápr. 24. 09:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!