Szia :) Nekem átlag 30 naposak a ciklusaim, a 30. Nap esik 8-ára (ami mellesleg a kislányom első szülinapja is). Ma teszteltem egy halvàny pozitívat :) Első próbálkozásunk volt :) a lányom is elsőre jött :)
2014. máj. 5. 15:11
12/58 anonim válasza:
Ja, és nálam a tünetek: gyakori pisilés, puffadt, fájó alhas, mellérzékenység, szagérzékenység, erek jobban látszanak.
2014. máj. 5. 15:14
13/58 anonim válasza:
Sziasztok!
Én 9-11-re nagyon nem várom!!!
Tüneteim:enyhén fáj a mellem,és néha a hasam is görcsölget,de semmi extra!
És persze borzasztóan izgulok hogy megjön e vagy sem :)
Drukkolok mindenkinek!
2014. máj. 5. 15:15
14/58 A kérdező kommentje:
En is szoritok mindenkinek! Nekem is atlagosan 30 naposak a ciklusaim.mutatna a teszt vmit mar szerintetek.vagy birjam ki?
2014. máj. 5. 15:22
15/58 anonim válasza:
9-es vagyok.
Ahogy itt olvasgatok sokat azt írják màsoknakis, várj a nem vártig. Kivàncsian várjuk. Én csak hasszúrkàlàst érzek. Fàradt vagyok, aztán ennyi, de mivel eddig mindig kèsett szerintem most is fog. Majd kiderül. :-)
2014. máj. 5. 15:45
16/58 Kattyi válasza:
Sziasztok.en 12.ere nem varom.nekunk ez a 5. probalkozos honap.remellem vegre osszejot.ma olyan megjon erzesem volt ami eddig soha nem szokott lenni.a melleim viszont megduzzadva szokas szerint.drukkolok mindenkinek
2014. máj. 5. 22:39
17/58 anonim válasza:
4es vagyok, én ma negatívat teszteltem!
2014. máj. 6. 07:50
18/58 anonim válasza:
Kedves utolsó! Sajnálom. :-( Remélem a következő hónapban sikerül.Kitartás.
2014. máj. 6. 08:00
19/58 anonim válasza:
Sziasztok!
13-as vagyok.
Nekem is olyan megjön érzésem van.Ma kezdődött,aztán meglátjuk :)
Viszont a mellem csak akkor fájnak mikor hozzájuk érek.De van hogy még akkor sem.
Ez nem tudom hogy jó jel e,de nagyon izgulok már :)
Jó lenne,ha ebben a hónapban sikerülne!
2014. máj. 6. 09:12
20/58 anonim válasza:
2-es vagyok.
En pentek vasarnapra nem varom. Nem erzem, hogy sikerult volna. :( Ninbcs semmi tunetem, max fel vagyok puffadva, de ez mensi elott is igy van. Ez a negyedik honapunk masdodik baba lenne. Ciklusaim kb. 30 naposak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!