Lányok, ti kaptatok már május fát?
Igen (de ez hogy jutott eszedbe február elején? :) )
Az akkori barátom és a haverjai állították, pontosabban akkor már nem voltunk igazából együtt, nem is értem, miért állította... így nem igazán tudtam neki örülni, de nagyon szeretnék egyszer "igazi" májusfát kapni.
27/N (akkor 25/N)
én nem, de..
.. az egyik barátnőmnek még nyár végén is ott volt a házuk elött-érthető módon elég leharcolt állapotban. egyszer anyukámmal hazavittük őt. megjegyeztem, hogy jéé, ez még ittvan a májusfád?..
anyukám hirtelen felindulásból megjegyezte:
ez a kóró?! -majd ugyan ilyen hirtelen felindulásból hozzátette: virágot a virágnak..
(azóta egyszer sem vittük el.. (: )
Én többször állítottam már, barátaimmal. Meglehetősen nagy fákat vágtunk ki mindig, nyolcan cibáltuk a falu főutcáján a 6-7 méteres fákat, de lehet, hogy nagyobbak is voltak, nem csak csak egy ágat vittünk, mint a faluban sokan. Volt, hogy amikor állítottuk fel, beleakadt a villanyvezetékbe. Meg olyan nehéz volt, hogy amikor a fakerítéshez drótoztuk, elengedve bedőlt nagy reccsenéssel a kerítéssel együtt :D. Egyszer hallottuk, hogy jönnek a rendőrök (Lada Niva, terep gumi zümmögés :D), behajítottuk az árokba és szaladtunk annyifelé, amennyien voltunk :D. Meg a biciklis, félrészeg polgárőrök elől is futottunk :D. Jó buli volt.
Meg nálunk szokás volt a kaput is ellopni, aztán a közelben elrejteni valahol, de úgy, hogy a gazdája megtalálja, ha keresi. Pl a templomkertbe vinni, focikapuba állítani, buszmegállóba tenni, stb. Ez elég "light"-os, faterék a templomkertben lévő gesztenyefa tetejére szögelték/kötözték fel a kapukat, vagy épp vitték be a szántás közepére olyan messzire, hogy a traktorosok szedték össze... :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!