Ugye jol gondolom hogy nemvagyok terhes?
Nagyon furcsa....
Hanyingerem van szo szerint. Inofolicot szedem volt is tole pete eresem mindketoldalt. De sajnos megjott rendesen mult honap 25- en.
Ma gabriel tesztem nemegyertelmu.most vagy halovany vagy szurke.most is csinaltam corax tesztett azon meg feher csik van.
Arra gondoltam h mindket oldalt volt pete etesem es nemegyformak voltak a tuszok ....nem lehet olyan hogy meg is megfoganhatott a baba de meg is megjott?
Vagy mar bediliztem?
A coraxon a fehér csík negatívat jelent. A gabriel teszted száradási csíkos volt. Tudom min mész keresztül, hosszú hónapokon keresztül próbálkozunk mi is, persze eredménytelenül. Kétségbe esedten tesztelgetek én is, hátha végre ott lesz az a csík... Bőgtem, röhögtem egyszerre mennyire hülye vagyok, képes voltam a negatív tesztjeimet órákig nézegetni. Annyi pénzt elszórtam feleslegesen tesztekre... :-(
Kívánom Neked ne dilizz be úgy mint én! Mielőbbi babavárást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!