Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye jol gondolom hogy nemvagy...

Ugye jol gondolom hogy nemvagyok terhes?

Figyelt kérdés

Nagyon furcsa....

Hanyingerem van szo szerint. Inofolicot szedem volt is tole pete eresem mindketoldalt. De sajnos megjott rendesen mult honap 25- en.

Ma gabriel tesztem nemegyertelmu.most vagy halovany vagy szurke.most is csinaltam corax tesztett azon meg feher csik van.

Arra gondoltam h mindket oldalt volt pete etesem es nemegyformak voltak a tuszok ....nem lehet olyan hogy meg is megfoganhatott a baba de meg is megjott?

Vagy mar bediliztem?

2014. máj. 4. 17:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Védekeztetek vagy nem? Rakj képet a tesztről(mind a kettőről) és úgy tudok válaszolni!:) Így látatlanba nem nagyon! :) Sok sikert!
2014. máj. 4. 19:55
 2/2 anonim ***** válasza:

A coraxon a fehér csík negatívat jelent. A gabriel teszted száradási csíkos volt. Tudom min mész keresztül, hosszú hónapokon keresztül próbálkozunk mi is, persze eredménytelenül. Kétségbe esedten tesztelgetek én is, hátha végre ott lesz az a csík... Bőgtem, röhögtem egyszerre mennyire hülye vagyok, képes voltam a negatív tesztjeimet órákig nézegetni. Annyi pénzt elszórtam feleslegesen tesztekre... :-(

Kívánom Neked ne dilizz be úgy mint én! Mielőbbi babavárást kívánok!

2014. máj. 4. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!