Ugye nemvagyok terhes?
Figyelt kérdés
Terhesseg elejen sem szbadna h nekem megjojjon?mik a jelek ha terhes vazyok?lehet ugy is terhes lenni h nem hanytam ?2013. dec. 22. 17:02
1/4 anonim válasza:
Édes atya úr isten... Hát kaptál te felvilágosítást?
Ha megjön, akkor jó eséllyel nem vagy az.
Ha nem jön meg, akkor vagy csak késik vagy terhes vagy. Ha elég sokat késik, akkor elsétálsz a patikába tesztért vagy valami ilyesmi.
A hányás nem feltétlenül jele a terhességnek. Vagy ha igen, akkor tegnap a városban elég sok terhes embert láttam - közöttük férfiakat...
2/4 anonim válasza:
Lehetsz persze terhes hànyas nèlkül, en sem hàntam egszer sem. Nagyon sokfele tünet van a, sőt valakimek nincs is. A legniztosabb tesztet csinalni.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam h csak a terhesek hanyhatnak hanem aki terhes az hany is de akkor nem ,de nekem fura jelek vannak pl egy olyan betegseg ami a terheseknel fordul elo,hanyinger folytonos...,fejfajas,es meg egy csomo meg az lenne a kerdesem h ha hamarabb megjon mint kellene az is egy jele ennek?
2013. dec. 22. 18:01
4/4 anonim válasza:
OMG...ha menstruálsz, akkor 99,9%, hogy nem vagy terhes. A tünetek nem mindenkinél vannak (én sem hánytam egyszer sem). Viszont csomó betegség van, amikor az ember hány...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!