Lehetek e terhes ha egy hete késik de van pecsételö vérzésem. Csináltam tesztet de az egyik azt mutatta nemvagyok a másik halványan kimuttata. Mit tegyek hogy teherbe esek? Kérlek segics!
Figyelt kérdés
elötte nagyon sokat ettem de megkel mondanom egyántalán nemvagyok nagy étkü!fáradékonyis voltam,vagyok!de szeretnék babát kérlek segics !2009. márc. 9. 11:05
1/5 anonim válasza:
Szia!Minél előbb menj orvoshoz.Én is így jártam,2 tesztet csináltam hasonló eredménnyel.Volt pecsételés,orvoshoz mentem,írt gyógyszert!Most 16 hetes terhes vagyok!
2/5 anonim válasza:
Hát ha halványat teszteltél akkor terhes vagy! Azonnal menj el orvoshoz mert valószínű gyógyszeres rásegítés kell a megtapadáshoz, azért barnázgatsz.
3/5 A kérdező kommentje:
most egy kicsit vérzek de elmulik nem ojan mintha mesi lenne mit tegyek??kérlek irj!
2009. márc. 9. 13:18
4/5 anonim válasza:
Én a helyedben ma elmennék dokihoz, vagy be a kórházba ügyeletre, ott megvizsgálnak, megnéznek uh-n is. Nekem 7 hetesen volt kis vérzésem vasárnap, rohantunk a kórházba ügyeletes doki megvizsgált, lementünk uh-n is megnézett. Én azt mondom ne várj!!!
5/5 anonim válasza:
Remélem elmentél dokihoz!!!!!Egy percig se habozz,ne légy felelőtlen!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!