Szerintetek miért van az hogy csalodom minden alkalomkor amikor kiderül hogy nemvagyok terhes?
Volt egy évem amikor így volt, sőt, hogy ki is maradt a havim, pedig fogamzásgátlót szedek.
Nagyon nagyon vágytam a babára.
Most ez lecsengett, vannak más dolgok, amik izgatnak, éppen esküvőre keszülünk...stb
Most olyan érzések kavarognak bennem, hogy ráérünk még, így inkább azon stresszelek, hogy ne legyen véletlenül sem baba, élvezzük 1 évet még a életet, legyen munkám(mert most sajnos nincs) aztán jöhet.
Amikor ez a bezsongásom volt minden adott volt, csak a házasság nem(bár ez a tény nem mindenkinek fontos..) volt munkaviszony megfelelő ideje, fél évre félretett pénz, autőt is vettünk, nem albérletben lakunk...emiatt valahogy késznek éreztem a helyet, a helyzetet egy gyerekre.
A párom még nem. Korainak érezte, ráadásul ő szeretne előbb összeházasodni. Akkor sokat beszélgettünk róla, hogy mire várjunk, megbánjuk, ha később, mert nem leszünk "fiatalok" most viszont átérzem azt, amit akkor érzett, a fejemben tudom, hogy most kellene, ha lenne munkám, de ha így lenne is halogatnám most...
Tehát igen, azért van, mert nagyon vágysz a babára.
Milyen helyzetben vagytok?
Hol éltek?
Dolgozol-e?
Ha még nem alkalmas, akkro nagyon sürgősen keress valamit, ami nagyon leköt, mert ebbe félig bele lehet őrülni...barátnőmék 7 éves kapcsolata ráment...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!