Fogamzásgátlót szedek,2 hét után lefeküdtem a barátommal az első levél beszedése elött, most az utolsó bogyót szedem a levélből de már most barnás kicsit véres folyásom van, ugye nemvagyok terhes? ,
Mit gondolsz, ha mindenki azt mondta, van esélye a terhességnek, akkor annak az 1etlen 1-nek van igaza, aki az ellenkezőjét állította??? Különben meg inkább hinnék egy orvosnak, mint egy idegennek, aki nem orvos...De te tudod.
Amúgy átlagban 2 hét után már van védelem (a dokik is ennyit szoktak javasolni várakozási időként, de ez gyógyszerfüggő egyébként és hogy melyik napon kezdted el szedni), de aki biztosra akar menni, az vár 1 hónapot is akár. Aki hamarabb (2 héten belül) is bevállalja és baj lesz, az viselje a következményeit, ha annyi esze volt, pláne, ha még az orvosa is azt mondja, min. 2 hét...
Én Lindynettet szedek, a dokim 2 hetet mondott, de én biztosra megyek, ezért várok 1 hónapot. Nem dől össze a világ, ha még pár alkalommal gumit használunk. Inkább az a kis kellemetlenség, mint egy baba.
Attól, hogy vérzel, még lehetsz terhes, mert egyeseknél előfordul, hogy az 1. hónapokban még menstruálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!