Lehet hogy terhes vagyok? 2 hónapja szedek Lindynette 20 fogamzásgátlót, szinte mindig azonos időben vettem be!Az első levél mellett gumival védekeztünk!
Figyelt kérdés
Az első levél után csak pecsételő vérzésem volt most pedig nem akar megjönni! A szünet 4. napjánál tartok és még előjele sincs, máskor már fáj a hasam pár nappal előtte! Dokihoz csak hét végén tudok menni, tesztelni pedig csak holnapután!2009. febr. 8. 22:14
1/6 A kérdező kommentje:
A gyógyszermentes napon lévő 2-3 napos hányás hasmenés befolyásolja a hatást? Úgy tudom csak akkor gond ha a gyógyszer bevételét követően pár órával van!Jól tudom?
2009. febr. 8. 22:16
2/6 anonim válasza:
De hát ha szedted a fog.gátlót akkor nem lehetsz terhes.(Persze nagyon ritkán előfordul de ha gumit is használtattok akkor szinte kizárt)Vagy most szüneteltél és ugy szexeltetek?vagy mi?
3/6 A kérdező kommentje:
Az első levélnél védekeztünk gumival akkor pecsételő vérzésem volt a 7 napos szünetben! Most a 2. levélnél már nem védekeztünk mással, de most nem jön meg!
2009. febr. 8. 22:19
4/6 anonim válasza:
Nem igazán tűnik életszerűnek a dolog, hogy terhes vagy, Inkább valamiért ez a gyógyszer nem oké neked, ezért ha nem jön meg a szünet végéig menj orvoshoz inkább. lehet gyógyszert kell majd váltani.
5/6 anonim válasza:
Lehetsz terhes, bár nem valószínű. Inkább csak bekavart a gyógyszer, hisz a hormonjaidba nyúl bele, azért késhet.
6/6 anonim válasza:
Szerintem nem vagy terhes. Ha gyogyszert szedsz, rovidebb es sokkal enyhebb a verzes! Mindig! A 7 napos szunetben barmelyik nap megjohet a mensid. Nekem is a 4-5. napon szokott megjonni, szinte csak pecsetelo.
Gondolom mar megjott azota, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!