Hogyan készítsem babám első répáját? Nemsokára megkezdjük a hozzátáplálást. Répa lével akarom kezdeni, majd 1 hét után főtt répa. De azt szét kell törni villával, vagy mixereljem szét, vagy tápszerrel keverjem. Hogyan kell?
hát se túl-se túl :)
ha érted. látni fogod szerintem. ja és mennyi idős a picike???
mondjuk ne legyen nagyon de azérrt inkább folyékony... :)
ezt nem nagyon tudo megmondani :S
Mi almával kezdtük.én úgy tudom gyümivel kell kezdeni mert azt könyebben tudja emészteni a picur. utána:barack stb
piros gyümit nem ajánlják nehezeeben emészthető.
Aztán ha végig értél akkor jöhet zöldség:sütőtök, srépa stb
de nem tom más ezt hogy csinálja?
A gyümit meg nem kell sűríteni, csak a zöldségeket majd, azt is burgonyával szoktam .Amig husit nem adsz neki addig tehetsz bele 1v.2 kanál tápszert h.laktatóbb legyen.
Bár én mind. étkezés után cicire teszem h.az se apadjon , így tuti jól lakik.
Jó főzöcskézést.
Ja, a répát megfőzöd és a saját levéből teszel hozzá azzal turmixolod össze.A zöldségek levét hozzá szoktam turmixolni (botmixerrel)mert abban is van egy csomó vitamin, csak arra vigyázz ne fözzed túl mert akkor minden értékes elvész belőle inkább a végén már csak hagyd párolódni.
Előző válaszoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!