Ugye teljesen biztos hogy nemvagyok terhes?!?!
lefeküdtem egy sráccal még 6.án,nem védekeztünk de nem belém ment el,teljesen bevoltam pánikolva hogy biztosan terhesvagyok,de nemsokkal rá megjött (kb 1 hét mulva) ..
elég rendesen véreztem kb 5 napig .. akkor megnyugodtam hogy jo,biztos nemlehetek terhes. de ma sötét elszíneződéseket vettem észre a szeméremajkaimon + kb 2napig szokatlanul sok hüvelyváladékom volt ..és ezek is lehetnek a terhesség jelei elvileg ..
hülyeségnek hangzik az egész hiszen megjött ...
de azért jolenne egy megerősítés : biztos hogy nemlehetek terhes,igaz ?
Ha időben megjött akkor nem.A terhesség tünetei az első időszakban menstruáció elmaradása(ritka esetben menstruálhat egy terhes nő) mellfeszülés,fáradékonyság,szagundor,hányinger és nem ilyen elszíneződések...
Ha elfogadsz egy tanácsot.. a védekezéssel megkímélnéd magad a több napos pánikolástól meg nem utolsó sorban egy agresszív nemi betegségtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!