Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a tesztemet?

Megnéznétek a tesztemet?

Figyelt kérdés

Ma reggel csináltam, időn belül kijött a 2. csík, rendes szélességben, halványan, de láthatóan. most pedig ilyen lett..

[link]

2014. máj. 4. 13:46
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
Szerintem ha 2-3 nap múlva nem jön meg tesztelj megint, de ha akkor sincs semmi szerintem keress fel egy nőgyógyászt és akkor ő megnézi mi lehet a szitu
2014. máj. 7. 18:16
 32/45 anonim ***** válasza:

Szia,a negy gyerkocos vagyok:-)

Van valami fejlemeny?uj teszt,mensi?

2014. máj. 8. 18:29
 33/45 A kérdező kommentje:

Szia!

Semmi extra!!! Hasam görcsölget, de ezen kívül semmi, menzi sem. A tegapi és tegap előtti Clearblue teszten megjelent egy csík, rendes szélességben, de szerintem csak száradási csík lesz. Érdekes, mert már bőven erősödnie kellett volna a tesztnek, ha baba van, viszont eddig sosem volt még száradási csíkos egy tesztem sem. olnap vagy holnap után cinálok majd még egyet. Vettem Gabriel-t és egy x-epilt.

2014. máj. 8. 19:46
 34/45 A kérdező kommentje:
Csináltam reggel egy x-epil tesztet, kijött rajta egy nagyon halvány 2. csík, szinte azonnal. Azt viszont nem tudtam eldönteni, hogy rószaszín, vagy szürke.. Képen nem látszik, mostanra, ahogy kiszáradt a teszt, már nem is látszik.
2014. máj. 9. 14:18
 35/45 anonim ***** válasza:

Akkor az nem lehetett pozitiv,mert az nem tűnik el...:-(

Nekem évek mulva is jol latszodott az elso halovány tesztemen a csik!

Sajnalom!

2014. máj. 9. 14:22
 36/45 anonim ***** válasza:
Az én tesztemről (clearblue és valami Pregnancy early) meg eltűnt viszont tuti terhes vagyok (38 hetes) Ezzel nem azt mondom, hogy te is tuti az vagy, hanem, hogy igenis eltűnhet. Szorítok!
2014. máj. 9. 14:49
 37/45 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, gratulálok!!

Most, ahogy jobban megnézem, rajta van a csík!!!! Kíváncsi vagyok, mi lesz ebből.

2014. máj. 9. 14:58
 38/45 anonim ***** válasza:
fotó???megmutatod?
2014. máj. 9. 20:38
 39/45 A kérdező kommentje:
Nincs már meg sajnos, kidobtam délután!
2014. máj. 9. 21:17
 40/45 anonim ***** válasza:

Az X Epil egy jo teszt!

Ha te rozsaszinesebbnek lattad a csikot akkor ott van a baboca.Meg akkor is ha nagyon halvany.Amugy a masodik gyermekemnel amikor terhes voltam vele,csinaltam egy tesztsorozatot hogy majd elteszem emlekbe.Bizony halvanyodtak a csikok,most csak a helyuk latszik a csikoknak.

2014. máj. 10. 10:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!