Megnéznétek a tesztemet?
Ma reggel csináltam, időn belül kijött a 2. csík, rendes szélességben, halványan, de láthatóan. most pedig ilyen lett..
Szia,a negy gyerkocos vagyok:-)
Van valami fejlemeny?uj teszt,mensi?
Szia!
Semmi extra!!! Hasam görcsölget, de ezen kívül semmi, menzi sem. A tegapi és tegap előtti Clearblue teszten megjelent egy csík, rendes szélességben, de szerintem csak száradási csík lesz. Érdekes, mert már bőven erősödnie kellett volna a tesztnek, ha baba van, viszont eddig sosem volt még száradási csíkos egy tesztem sem. olnap vagy holnap után cinálok majd még egyet. Vettem Gabriel-t és egy x-epilt.
Akkor az nem lehetett pozitiv,mert az nem tűnik el...:-(
Nekem évek mulva is jol latszodott az elso halovány tesztemen a csik!
Sajnalom!
Kedves utolsó, gratulálok!!
Most, ahogy jobban megnézem, rajta van a csík!!!! Kíváncsi vagyok, mi lesz ebből.
Az X Epil egy jo teszt!
Ha te rozsaszinesebbnek lattad a csikot akkor ott van a baboca.Meg akkor is ha nagyon halvany.Amugy a masodik gyermekemnel amikor terhes voltam vele,csinaltam egy tesztsorozatot hogy majd elteszem emlekbe.Bizony halvanyodtak a csikok,most csak a helyuk latszik a csikoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!