Megnéznétek a tesztemet?
Ma reggel csináltam, időn belül kijött a 2. csík, rendes szélességben, halványan, de láthatóan. most pedig ilyen lett..
Szia,a negy gyerkocos vagyok:-)
Bakker a legszarabb tesztet valasztottad,mar bocsi...az mindig fals eredmenyt mutat.
Bizz a regi jol bevalt tesztekben,One Step,Gabriel stb.
Szia!!!
A mai One Step is nega sajnos, bár délelőtt csináltam..
Viszont a tegnap reggeli clearblue tegnap iszonyat halvány pozi volt, alig lehetett látni, má viszont, hgy kiszáradt, endesen látni a 2. csíkot, de sztem szürkés. Ha tényleg babás vagyok, már erősödnie kellett volna a teszteknek, nem halványodni, nem?
Megint en:-)
Tudsz feltenni a one steprol kepet?remelem nem dobtad ki...
Amugy nem biztos hogy szurkes csak epp megszaradt.marmint a clear blue.Nem ad csak ugy poenbol masodik csikot a teszt hidd el.A leghalvanyabb is babocat mutat.
a tegnapi clear blued meg van?arrol is akarok latni egy kepet.
Én továbbra is tartom az álláspontomat, miszerint az első teszted is negatív volt. :(
Viszont amíg nem jön meg bármi lehet, tehát ne add fel!
Lehet késői peteérésed volt és majd még csak ezután lesz pozitív a teszted.
Egy jó tanács, ilyen plusz jeleset ne vegyél többet!
Drukkolok, hogy baba legyen!
Nem tudom, hogy volt-e egyáltalán ovu! 1 hónapja hagtam abba a gyógyszert, kistesót szeretnénk. Azért teszteltem, mert egyfolytában görcsölget a hasam.. Ebből gondoltam, hogy baba lehet a dologban.
Az első sztem pozi volt, időn belül kijött a tesztcsík.
Ha esetleg baba van/volt, mikor kellene megjönnie kb. a pozi teszttől?
Ha baba van de kozben megsem tapadt meg rendesen(lsd.elso pozitiv teszted),es elveteltel akkor mar most verezned kellene.Marmint meg kellett volna jonnie ahogy a be nem agyazodott petesejt tavozik.
Mikor esedekes a mensid?
A gyogyszer abbahagyasa utan megjott mar?
Lehet rendszertelenul fogsz verezni a gyogyszer abbahagyasa miatt.
(A 4 gyerkocos voltam )
Nem jött még meg, mióta nem szedem a gyógyszert..
Ez i fura volt, eddig, amikor abbahagytam, utána 2-3 napra mindig megjött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!