Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a tesztemet?

Megnéznétek a tesztemet?

Figyelt kérdés

Ma reggel csináltam, időn belül kijött a 2. csík, rendes szélességben, halványan, de láthatóan. most pedig ilyen lett..

[link]

2014. máj. 4. 13:46
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
Szia! Talán nagyon halványan látszik a második csík.
2014. máj. 4. 13:53
 2/45 anonim ***** válasza:
A használati utasításban szépen le van írva, hogy a megadott idő után már nem értékelhető a teszt.
2014. máj. 4. 13:54
 3/45 A kérdező kommentje:
De időn belül jött ki a 2. csík, ez a száradás utáni állapot. csak az aggaszt, hogy ilyen vékony lett utána. Hajnalban ha jól emlékszem, vastagabb volt!
2014. máj. 4. 13:59
 4/45 anonim ***** válasza:

Ezen tényleg ott van halvanyan.

(Nekem is ilyen lett 2napja aztan masnap semmi,szoval nem tudom bízhatsz e ebben)

Sok sikert!

2014. máj. 4. 14:06
 5/45 anonim ***** válasza:
Ez így negatív sajnos. Vegyél másik fajtát, remélem az majd rendes pozitív lesz, drukkolok!
2014. máj. 4. 14:09
 6/45 anonim ***** válasza:

Nem értetted meg a válaszom: az utasítás megad egy intervallumot, amin belül értékelhető a teszt. Mondjuk fél óra. Ha azon belül kijött a csík, akkor pozitív.

Ha 6 óra múlva előkapod, és már nem látszik a csík, az nem számít.

2014. máj. 4. 14:14
 7/45 anonim ***** válasza:
clearblue vagy milyen teszt? mert olyat én is csináltam anno, és ugyan ilyen volt én történetesen terhes voltam, remélem nálad is így lesz, ami biztosan kimutatta az a one step teszt
2014. máj. 4. 14:38
 8/45 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Van még itthon egy digitális Clearblue tesztem, szerintetek megcsináljam reggel? Fogja már mutatni, ha baba van? Van ilyen érzékeny, mint ez a sima változat?

Csináltam ma napközben egy Pregnasens tesztet is, de az negatív.. Ez jelent vmit?

2014. máj. 4. 14:44
 9/45 A kérdező kommentje:
Igen, Clearblue!
2014. máj. 4. 14:45
 10/45 anonim ***** válasza:
Szerintem sajnos azt jelenti,hogy ez a teszted sem halvany pozi es nem vagy terhes.
2014. máj. 4. 15:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!