Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szombathelyen, hétvégén, az...

Szombathelyen, hétvégén, az ünnep alatt cikluskövetés?

Figyelt kérdés

A dokim szerdán elutazik, csak jövő hétfőn tudna megnézni, ami nekem már a 19. napom. Ma, 12. napon 12*15 mm-es a tüsző, szerintem addig nem lenne okos dolog várnunk.

Kivel tudnám a kórházban, mondjuk pénteken, vagy szombaton megnézetni magam?

2014. ápr. 29. 02:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Hivd fel. Nekem ha hetvegere esett es nem volt a sajat dokim, akkir mindig megoldotta, hogy mas nezzen meg.
2014. ápr. 29. 04:54
 2/16 A kérdező kommentje:
A dokit hívjam fel vagy az asszisztensét? Mert ma megbeszélhettem volna a dokimmal ezt, de én nem is kapcsoltam hirtelen, Ő meg nem ajánlott alternatívát...
2014. ápr. 29. 05:09
 3/16 anonim ***** válasza:

Bocs,en nem teljesen a kérdésedre valaszolok.

Clostylt szedtel azert kell uh?

En is jártam ebben a cipőben de sztem nem történik semmi ha a 19.napon mész vissza.Azt latni fogja,hogy megvolt e az ovilacio(sargatestekbol).

A mostani szép tuszomeretek alapjan pedig biztosan lesz ovud!Atlag napi 2mm nőnek,ha jol tudom es 18-21mm nel repednek meg.

Szerintem siman vegyél ovu tesztet azon latni fogod mikor lesz pontosan,aztan menjel vissza a akkor a dokidhoz.

2014. ápr. 29. 09:10
 4/16 A kérdező kommentje:
Igen, Clostílt szedek és értelek, de nekem adnak repesztőt, azért lenne fontos...
2014. ápr. 29. 19:07
 5/16 A kérdező kommentje:
Amúgy igazad van, lehet nem variálok össze-vissza, másik doki, izé-izé, így csinálom. De benne van a rizikó, hogy nem reped meg és túlérik, akkor meg oda a hónapomnak...
2014. ápr. 29. 19:09
 6/16 anonim ***** válasza:

Nekem mindig megrepedt szepen magátol ,több cikluson at!

Te mar szedted korabban is?

En is szhelyi vagyok,az en orvosom pl kifejezetten tuszorepeszto ellenes volt,mivel nagy dózis hormon az is ha jol emlekszem.Nem akarok hülyeséget leírni,de en is akartam a Tuti siker érdekében..

Bocs,hogy igy belebeszelek..nekem több clostylos kúra utan sikerült a baba,siman a 12-13.napon voltam uh.on,es utana csak következő ciklus elejen mielőtt felírta volna az orvos a köv adagot.

Sok sikert!!

2014. ápr. 29. 20:13
 7/16 A kérdező kommentje:

Az én orvosom Varga Kornél, Ő minden ciklusban felír repesztőt. Nekem ez a második hónapom. De nekem egyáltalán nem volt pé-m, ezért is félek, hogy nem reped meg majd magától.

Neked amúgy hányadik hónapban sikerült Clostylal?

2014. ápr. 29. 21:22
 8/16 anonim ***** válasza:

2x3 hónapig szedtem közte 2honap szünettel.Utana sikerült a baba,összesen 10honap utan.

Most pedig a 2.honapon vagyok tul,es van egy halvany pozi tesztem..

En mehpempot is szedtem mellette.

Nem egy az orvosunk.

Szerintem varjak turelemmel jovo hetig,meg fog az repedni!!A Baratnomnek 3clostylos gyermeke van,elite sosem volt peteerese,és egyiknel sem kaput tuszorepesztot.Nem Ezen mulik hidd el a siker!

Megy a drukk neked!

2014. ápr. 30. 12:27
 9/16 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi, hogy leírtad ezeket. :)

El tudtam menni orvoshoz, igaz nem Szombathelyre.

A lényeg, hogy már úgy látta az orvos, hogy meg van repedve. Ő azt javasolta azért már adjam be a repesztőt is, ha egyszer meg van... Meg hát ki tudja.

Szóval ma van a 15. napom és így állunk, jó volt, hogy nem vártam péntekig... :)

Köszi a drukkot, reménykedünk kicsit mi is...

Neked nagyon gratulálok az újabb babához!!!

2014. máj. 1. 13:54
 10/16 A kérdező kommentje:
Jah, méhpempőt azt én is szedtem eddig, ebben a hónapban viszont kimaradt...
2014. máj. 1. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!