Dr. Bencsik László Szombathelyen mennyire van otthon endokrinológiában?
Nekem 2.2-vel sikerült a baba.Aggódtam,hogy 1 körüli kell,de nekem pl endokrinológus a dr.Lőcsei Zoltán is,és a nőgyógyász is azt mondta,hogy jó!
Minden mást is néztek nálunk,és rendben volt.
Mióta próbálkoztok?
Ha volt 3.és 21.napi vérvételed,és azok is jók,akkor szerintem ezen se aggódjál.Ha eltelik 1 év,és nem jön a baba akkor szokták az átjárhatósági vizsgálatot javasolni illetve a férjedet vizsgálni.
Nekem csak 3. napi vért vettek, sajnos, gondolom ez nem túl szerencsés...
Nyáron volt egy missed ab-om, így jövő hónapban 1 éve lesz, hogy babára vágyunk és teszünk is érte. :(
Most 5 hónapja nem védekezünk, legutóbb 2 hónap alatt sikerült a baba, gyógyszer után, ezért kicsit már aggaszt a dolog. :/
Hidd el 5 hónap még nem sok!
Nekem 3 gyerekem azonnal sikerült az egyik meg csak 12 hónap után..nincs erre magyarázat.
A 21.napi vérvételt érdemes megcsináltatnod,de szerintem azzal még ráérsz fél évet..egyszer már sikerült a baba!
Méhpempőt szoktak természetgyógyászok javasolni,nagyon egészséges is,és lombikosoknak is ajánlják..
Dr.Lőcsei Zsoltán a Markusovszkyban endokrinológus,telefonon megtalálod,ha a központi számon kéred,de hidd el ilyen tsh-val nem fog veled foglalkozni.Én voltam nála is világosan elmondta,hogy ez nem rossz eredmény.(és a tied sem az) Ettől függetlenül,ha úgy érzed a mostani orvosod nem vesz elég komolyan keresd fel Doma Gézát,szerintem ő nagyon jó orvos,bár én nem hozzá jártam.
Hát, azért az idő meg megy, már sajnos 28 vagyok... Tudom, hogy ez nem olyan sok, de már ez sem az ideális kor és nem csak egy, hanem 2-3 gyerkőcöt tervezünk a férjemmel, nagyon félek, hogy így mi lesz a szép terveinkből, álmainkból...
Persze azt is tudom, hogy kár mindig azon agyalni, hogy valami nincs rendben, mert ez csak megmérgezi az egészet.
Köszönöm a biztatást kedves utolsó válaszoló, kicsit megnyugtattál, de csak nagyon kicsit. :)
Ha már lenne egy gyerkőcöm könnyebben el tudnám fogadni, hogy még nem sikerül újra, ráadásul most szültem volna meg a nyáron fogant babánkat, ez most minden tekintetben nehéz időszak nekem lelkileg is.
Még egyszer köszönöm!
Pontosan ezért írom, hogy nem csak a TSH számít!!! dr Balázs Csabát ajánlom, aki kiváló endokrinológus és rengeteg gyermek született már az ő irányítása alatt, akikről már lemondtak!
Van az ún. szubklinikus autoimmun pajzsmirigy gyulladás, ami még alig okoz tünetet, de teherbeesési gondot igen. Ezért kellene immunpaneleket is nézni (anti-TPO-anti-thyreoglobulin)
Én biztosan nem várnék vele, mert lehet, hogy kutya bajod, de lehet, hogy ez van (sajnos nagyon gyakori a nőknél) és kezelni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!