Dr. Bencsik László Szombathelyen mennyire van otthon endokrinológiában?
Figyelt kérdés
Sok jót hallottam róla, most máshoz járok. Nekem az endokrinológiai jártasság lenne a legfontosabb, teherbeesés a cél...2014. febr. 17. 19:38
12/16 A kérdező kommentje:
Én Nyugat-Magyarországon lakom... Bp. első körben nem játszik, csak a legvégső esetben utaznánk ennyit.
2014. febr. 19. 15:39
13/16 A kérdező kommentje:
azért köszönöm, természetesen. :)
2014. febr. 19. 15:40
14/16 anonim válasza:
Valaki külföldről utazik fel a doktor úrhoz...:) persze biztosan máshol is van jó doki, de ő nagyon nagy szaktekintély és nagyon alapos, átfogóan értelmezi a tüneteket, lelteket. Olvasgatni is érdemes az írásait. Sokat ír a meddőségről, vetélésekről is.
15/16 A kérdező kommentje:
Persze és már nálunk is szóba jött, hogy felmennénk, de első körben mindenképpen a környéken szeretnénk körbe nézni. :)
2014. febr. 20. 09:56
16/16 anonim válasza:
7-es vagyok!
Akkor keresd fel az általam említett 2orvost,szerintem fognak neked segíteni!
Sok sikert,drukkolok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!