Akiknek nem jön össze a baba, Ti elmondtátok otthon a szülőknek? Hogy fogadták?
Nem mondtuk el. Nekik nagyon más a felfogásuk mindenről, így minket hibáztatnának, h biztos valamit nem jól csinálunk. Nem jól eszek, túl vékony vagyok(nem vagyok), biztos folyton idegeskedek, biztos a férjemmel van valami gond, ami az ő szemükben annyi lenne, h impotens, fel sem áll neki.
...és jönnének a jó tanácsok, h "én azt hallottam, h ez segít MINDENKIN" és példákat sorolnának, h kinek melyik ismerőse mennyi idő után rögtön! teherbe esett, miután bevette azt a kapszulát.
A legalapvetőbb dolgokat tanácsolnák, mint a gyertyaállás, a legnagyobb jóindulattal, holott ezeket az ember az első sikertelen hónapokban kipróbálja.
És azért sem mondtuk el, mert akkor minden hónapban kérdezgetnék, h "na, sikerült?".
mi sem mondtuk el konkrétan,anyukám tudja,de csak annyit mondott hogy ne idegseskedjünk rajta,majd sikerül valahogy.nehogy rámenjen a kapcsolaunk.Azért sem mondtuk el mert nagyon nehéz erröl beszélnem.Persze az is nehéz mikor kérdezösködnek,hogy mikor lesz már.Anyosom tudja h gyogyszert szedtem (clostylbegyt) de csak mert én huülye a kuka tetejére dobtam ki a dobozt ő meg észrevette elolvasta és rákérdezett hogy most akkor lesz unoka?mondtuk h nem majd szolunk ha igen.ja meg mikor hsgre mentunk el kellett kérnunk a kocsit de csak nagyvonalakban mondtam el mérrt utazunk reggel idöpontra.Nem hülye nyilván rájött mmindenre,de én mondtam hogy egyenlöre nem akarok erröl beszélni mer nagyon fájo pont.Ugy gondoltuk ha lombikra kerulne a sor azt elmondanánk,de ugy néz ki nem lesz ra szukég.
szo mi szo ez nehéz ügy de a helyzet adja mikor mit mond el az ember.anyukám egyböl kiszurta h bánatosak vagyunk mikor megjon. vannak olan helyzetek mikor az ember elmondaná,kisirná néha meg elfordul a rossz dolgoktol és nem bojgatja.
ja még annyi h anya elmondta apának,ő meg csak annyit mondott hogy ne aggodjunk mert a népi joslat szerint rügyfakaszto szent ...valaki?napja elott még vetni se szoktak mert nem kel ki,azutan probalkozzunk:-D ha tudná mijen igaza volt...:-D
5#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!