Akiknek nem jön össze a baba, Ti elmondtátok otthon a szülőknek? Hogy fogadták?
A szüleim természetesen tudtak róla, mert amikor még otthon laktam, akkor is jártam sokféle vizsgálatra a menszesze nem megléte miatt. Aztán a férjem idővel elmondta a szüleinek is. Több barátnőm, ismerősöm, és pár munkatársam is tudott róla, hogy hormonproblémákkal küzdök. Én így is úgy is bukásnak, kudarcnak éltem meg, nem éreztem magam nőnek menstruáció nélkül. Aztán kiderült, hogy az élet nagy tréfa mester, és amikor egyszer nem védekeztünk (még nem terveztük a babát, csak a hormonproblémák miatt jártam kivizsgálásokra) megfogant a gyermekünk.
A szüleim például nagyon sajnálták, mint kiderült, édesapám, aki egy nagyon kemény ember még sírt is, hogy nem lesz unokája, így azonban még nagyobb volt az öröm.
9-es
Bár igazad lenne, de nem, sajnos nem sikerül mindenkinek.
én személy szerint nem mondtam senkinek semmit a férjem családjából. 1 éve próbálkozunk a férjemmel, bár az orvosom megmondta hogy nem lehet babám. sajnos miattam. (hormonproblémák).
selejtnek érzem magam, aki még arra sem képes hogy egy babát szüljön élete szerelmének. nagyon fáj ez a dolog, sokszor nem bírom tovább és sírva fakadok amikor egyedül vagyok itthon , mielőtt a férjem is hazaér a munkából.
úgy tudom hogy a betegségemről mondott pár szót az anyjának, de hogy a gyerek dologról mennyit azt nem tudom.
ráadásul a rokonságában van aki szinte minden találkozáskor megkérdezte eddig, hogy mikor lesz már gyerek... legutóbb egy családi bulin egy számomra vad idegen kérdezősködött róla.... hát bocs de idegeneknek nem fogom elmondani hogy nem lehet gyerekem.
szerintem 2-3 év sikertelenség után már elmondanánk nyíltan, de csak azért hogy ne cseszegessenek már. így is elég szar érzés! az én családom tud a betegségemről, így nem is kérdezősködnek hála égnek.
de a férjem tágabb családtagjai.... nem is értem mi közük hozzá. nagy tolakodás szerintem! magánügy...
27/N
hát nem tudom . (25-ös vagyok egyébként.
talán rásegítéssel még sikerülhetne. erről az orvos nem mondott semmit. viszont sajna nem hiszem hogy be tudjuk vállalni.. lombikra és ilyenekre meg végképp nem lenne több miliónk. így aztán vagy természetes úton vagy sehogy. szóval nem látok nagy esélyt a babára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!