Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szombathelyen ajánlanátok egy...

Szombathelyen ajánlanátok egy JÓ nőgyógyászt?

Figyelt kérdés

Missed ab, méh gyulladás után vagyok, két hónappal lassan... Most is sok a panaszom, nem elég a missed, még viszketek is. Egyik orvos megvizsgált egy "vizes" kacsával, ami valószínűleg fertőtlenítős volt és olyan fájdalmam van odalent, meg viszketésem, hogy majdnem megőrülök...

Eddig is mindig maszekba jártam, ezután is ezt szeretném, de ez akkor a csalódás, hogy a pénzemért még + szenvedést kapok, nem válaszokat és gyógymódot... :/

Ajánljatok valakit legyetek szívesek, ha lehet "árral" együtt.

2013. szept. 22. 12:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Én Móritz doktort ismerem, a legolcsóbbak között van (terhesség alatt 5000-t kért, amúgy a méhnyakrákszűrés és viszgálat is ekörül van nála) és megbízható, engem mindig megnyugtatott.
2013. okt. 5. 15:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi. Nekem az a fontos, hogy hozzáértő legyen. A megnyugtatás nem hiszem, hogy olyan sok mindre jó....
2013. okt. 5. 20:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Én Németh Leventét ajánlom.Ő nagyon rendes,segítőkész.A Madentkoban rendel csütörtökönként.5000 ft a sima, 8000az Uh-os vizsgálat.
2013. okt. 22. 21:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Végül Varga Kornél mellett döntöttem. :)
2013. okt. 23. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!