Szombathelyen melyik szülésznőt választottátok? Kit ajánlanátok?
Ha fogadni akarok szülésznőt, mikor kell?
Most vagyok 21+2 h km.
Köszönöm a válaszodat! Én senkit nem ismerek a kórházban, azért gondoltam megkérdem itt hátha vki kimondottan ajánl vkit, mert mindenképpen szeretnék felfogadni vkit. Első babát várjuk és ezért.gondoltam.
Utána nézek akiket írtál!
Szia!Sikerült választanod?
1es válaszoló
Hát sztem minél előbb annál jobb.Most hány hetes is vagy?
Én nem fogadtam szülésznőt,viszont dokit igen,de Cellben.Én onnan kerültem át Szhelyre,mivel toxémiás voltam és 31hetesen féltek ,hogy megszületik a babám és Cellben nincs PIC(koraszülött intenzív centrum).4hetet feküdtem az osztályon majd 35+2 hetesen muszáj volt megcsászározni.még 1hetet voltunk bent én az egyszemélyes vip szobában pici lányom pedig a pic-ben.Végig nagyon rendesek voltak velem főleg a szülésznők az osztályon.
3 vip szoba van,vagyis abból 2 apartman.ott veled lehet az apuka is a szülés után és a baba is.
Igen,valóban nehéz lefoglalni,mert általában mindig van lakója ezeknek a szobáknak,de persze ki lehet fogni.
Nekem is szerencsém volt csak,mert aznap reggel mikor beköltöztem a vip-be akkor előttem 10perccel költözött ki egy másik anyuka.így ahogy kijöttem a császáros őrzőből mehettem is egyből oda.Igaz segítettek a szülésznők(ők vannak az osztályokon.ők az "ápolónők") ezért nekik is köszönhetem.
De sztem ha mész szülésznőt fogadni ott megkérdezheted a vip szobát.
Lányom 21 hónapos lesz 9-én ,igazi rosszcsont. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!