Egy jó nőgyógyászt szeretnék Szombathelyen? Első gyermekünk szeretnénk. Dr. Németh Leventéről, mennyiért dolgozik és hol rendel?
Èn szültem Levente doktornàl,ès megvoltam vele elègedve.Nagyon jó ultrahangos orvos is,csütörtökön rendel a madentkoban.
Èn szemèly szerint Horvàth Boldizsàrt vagy Doma Gèzàt ajànlanám mèg Nèmet Levente mellett.
Nedecky dr jó orvos,de nem egy ismerősöm van,akinek mikor beindult a szülèse,és hìvta,mèg a telefont sem vette fel ..hozzà semmiképpennem mennèk.
Kedves utolsó én úgy tudom Nedeczky már nem dolgozik a kórháznak.
12+4 hetes km
Ide kapcsolodoan meg annyit,hogy celszeru olyanhoz jarni terhesgondozasra,aki szulest is vezet a korhazban.Attol,hogy nincs lehetoseg a fogadott orvosnal szulni,azert nagy szazalekban sokaknak sikerul.Nekem is szerencsem volt ilyen teren.
Illetve az sem elhanyagolhato,hogy a kovetkezo napokban ott van a korhazban,es vizitek soran rad nez.
Barátnőm tavaly szült és akkor még nem volt a kórházban!!
Mellesleg ős is sok szülést vezetett le anno.Nekem nem fontos hogy az az orvos legyen ott akihez jártam. Nekem csak az számít hogy nem futószalagon legyek vizsgálva.Amúgy meg ő is ember és nem csoda ha nem tudja felvenni elsőre a telefont ha annyian járnak hozzá meg ő nem csak Szombathelyen rendel.
Én Németh Leventéhez járok és nagyon meg vagyok elégedve vele.Második babámat várom,az elősnél nem ő volt a fogadott dokim,de 1hónapot feküdtem a kórházban és az idő alatt nagyon sokat segített nekem.Szerdánként járok hozzá a kórházba uh-ra,csütörtökönként pedig a magánrendelésére a Madentkoba.Terhesgondozás 7000ft nála.A sima nőgyógyászati vizsgálat 5000ft,ha uh-t is csinál 8000ft.Nagyon megbízható,mindenben segít.
Rajta kívül én a Koppány Csaba doktort(főorvost) ajánlom,a Doma Géza is nagyon rendes szerintem!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!