Ki nem varja hetfore vagy keddre?
Figyelt kérdés
Izguljunk egyutt :)2014. ápr. 20. 17:57
21/60 anonim válasza:
szerintem akkor meg fog jönni a mensid :( de szurkolok h ne úgy legyen..te voltál már dokinál amúgy? Szilvi voltam
22/60 A kérdező kommentje:
Koszonom a drukkot. Paromnak mondtan lehet h nem lest baba elpityeregte magat :(
Mennem kellesz ha meg jon a menszim. Tuszorepit fogja megnezni jovoheten penteken.
2014. ápr. 21. 17:56
23/60 anonim válasza:
Huu nem hiszem el,hogy rám tör időnként a hányinger.Hasam nem fáj,de néha érzem hogy van.Remélem nem jön meg....Kata voltam
24/60 anonim válasza:
kérdező..amíg nem jön meg addig van remény..hát én tudom,hogy a párodnak sem könnyű..főleg ahogy telik az idő..de kitartást mindannyiunknak..ha nem jön meg nekem 3nap múlva tesztelek..előbb nem akarok. Szilvi
25/60 A kérdező kommentje:
Kata! En is ugyan igy vagyok. Egyszer erzem hogy most megjon (eros) utana meg el ismulik. :S
Szilvi! Rohadtul nem konnyu. Elegem van hogy mindig bogok. :( parom meg nem birja nezni hogy el bagyok keseredve.
De Remenykedjunk benne hogy babasok leszunk!! :)
2014. ápr. 21. 19:07
26/60 anonim válasza:
na mi lett kérdező a rózsaszín folyásból?szilvi
27/60 A kérdező kommentje:
Jo reggelt! Hat elenk barna volt a folyasom este de azota semmi. Noh de a nap csak most kezdodik el!!
2014. ápr. 22. 06:20
28/60 A kérdező kommentje:
Nalatok mi a helyzet? :)
2014. ápr. 22. 06:39
29/60 anonim válasza:
Nekem pont úgy fáj a hasam mint amikor megjön.Szóval szerintem meg is fog ma úgy ahogy kell.Tesztet nem is csináltam mert érzem,hogy felesleges lenne.Ha netán valami csoda folytán nem jön meg akkor 2-3 nap múlva tesztelek majd.Kata
30/60 A kérdező kommentje:
Szia Kati! Drukkolok h ne jojjon meg!!! En meg annyira nem erzem de ha ma nem jon meg reggel tesztelek!!
2014. ápr. 22. 10:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!