Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem varja hetfore?

Orhidea1 kérdése:

Ki nem varja hetfore?

Figyelt kérdés
A melleim duzzadtak es fajnak,jobban mint maskor,elegge faradekony vagyok,megnott az etvagyam,folyasom nagyon keves van,szinte semmi.Meg nem teszteltem de mar alig birok varni.Hetfo reggel tesztelek.Ki van meg hasonlo helyzetben?

2013. nov. 23. 19:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Én :) Nekem nagyon nincsenek tüneteim. Fáj a hasam néha, illetve fáradékony vagyok. Nem bírtam ki a nemvárt napjáig, így tegnap teszteltem. Halvány pozi lett!! :) :)
2013. nov. 23. 22:22
 2/16 anonim ***** válasza:
Én is nem vártam hétfőre, de nagyon sietett és megjött pénteken. Szóval én most szomorú vagyok, de neked szurkolok hogy pozi legyen hétfőn!
2013. nov. 23. 22:40
 3/16 anonim válasza:

Én keddre nem várom, de nagyon nem. :)

Hányingerem van elég sokszor, és az itt olvasottak alapján tusom, hogy ez még korai, de minden szervezetnek más az érzékenysége, ezért merek reménykedni.

Szokott szurkálni a hasam, meg szagokra is érzékeny vagyok.

Nagyon bízom benne. :)

2013. nov. 24. 12:33
 4/16 A kérdező kommentje:
Gratulalok 1-es,remelem az enyem is pozi lesz reggel,mar nagyon izgulok.2-es sajnalom majd legkozelebb osszejon az ha nagyon szeretnetek.3-as en is szurkolok neked,majd ird meg hogy mi lett.
2013. nov. 24. 17:49
 5/16 anonim ***** válasza:
Én kicsit sem várom hétfôre,viszont nem fogok tesztelni ha nem jôn meg,mert múlt hónapban is késett 3napot:(ha péntekig nem jön meg,csak akkor tesztelek!!:)
2013. nov. 24. 19:00
 6/16 anonim ***** válasza:
1es vagyok. Majd írd meg mi lett reggel, reméljük neked is örömhír!! :)
2013. nov. 24. 20:00
 7/16 A kérdező kommentje:
Oke,megirom holnap,annyira izgulok mar,remelem jo hirekkel szolgalok.
2013. nov. 24. 21:02
 8/16 anonim ***** válasza:
Teszteltél?
2013. nov. 25. 12:47
 9/16 anonim ***** válasza:
Nekem idáig nincs mensi,csak olyan görcsök,mintha meg akarna jonni...de akkor is várok még.lehet péntekig mégsem birom ki,de 1-2napot várok. :) A
2013. nov. 25. 17:48
 10/16 A kérdező kommentje:
Teszteltem ma reggel egy nagyon szep pozitivat.Olyan boldog vagyok.Ma neha szurkalt a hasam alatt de remelem minden rendben lesz.Neked utolso nagyon szurkolok,majd ird meg te is mi lett.
2013. nov. 25. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!