Orhidea1 kérdése:
Ki nem varja hetfore?
Figyelt kérdés
A melleim duzzadtak es fajnak,jobban mint maskor,elegge faradekony vagyok,megnott az etvagyam,folyasom nagyon keves van,szinte semmi.Meg nem teszteltem de mar alig birok varni.Hetfo reggel tesztelek.Ki van meg hasonlo helyzetben?2013. nov. 23. 19:57
1/16 anonim válasza:
Én :) Nekem nagyon nincsenek tüneteim. Fáj a hasam néha, illetve fáradékony vagyok. Nem bírtam ki a nemvárt napjáig, így tegnap teszteltem. Halvány pozi lett!! :) :)
2/16 anonim válasza:
Én is nem vártam hétfőre, de nagyon sietett és megjött pénteken. Szóval én most szomorú vagyok, de neked szurkolok hogy pozi legyen hétfőn!
3/16 anonim válasza:
Én keddre nem várom, de nagyon nem. :)
Hányingerem van elég sokszor, és az itt olvasottak alapján tusom, hogy ez még korai, de minden szervezetnek más az érzékenysége, ezért merek reménykedni.
Szokott szurkálni a hasam, meg szagokra is érzékeny vagyok.
Nagyon bízom benne. :)
4/16 A kérdező kommentje:
Gratulalok 1-es,remelem az enyem is pozi lesz reggel,mar nagyon izgulok.2-es sajnalom majd legkozelebb osszejon az ha nagyon szeretnetek.3-as en is szurkolok neked,majd ird meg hogy mi lett.
2013. nov. 24. 17:49
5/16 anonim válasza:
Én kicsit sem várom hétfôre,viszont nem fogok tesztelni ha nem jôn meg,mert múlt hónapban is késett 3napot:(ha péntekig nem jön meg,csak akkor tesztelek!!:)
6/16 anonim válasza:
1es vagyok. Majd írd meg mi lett reggel, reméljük neked is örömhír!! :)
7/16 A kérdező kommentje:
Oke,megirom holnap,annyira izgulok mar,remelem jo hirekkel szolgalok.
2013. nov. 24. 21:02
9/16 anonim válasza:
Nekem idáig nincs mensi,csak olyan görcsök,mintha meg akarna jonni...de akkor is várok még.lehet péntekig mégsem birom ki,de 1-2napot várok. :) A
10/16 A kérdező kommentje:
Teszteltem ma reggel egy nagyon szep pozitivat.Olyan boldog vagyok.Ma neha szurkalt a hasam alatt de remelem minden rendben lesz.Neked utolso nagyon szurkolok,majd ird meg te is mi lett.
2013. nov. 25. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!